Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

jak powiedziec grzecznie chłopakowi zeby

Polecane posty

opuszczał deske po wyjsciu z toalety?? niby nic ale to troche krepujace... przychodzi do mojego domu od jakiegos czasu i wiecie - jak ja wchodze do toalety po nim wszystko jest ok - poprawie.. ale nie chciałabym zeby moja mama musiała to robić... tym bardziej ze nie jestesmy do tego przyzwyczajone - typowo kobiecy dom u nas jest...

Gość tak sczerze to mogę napisać
Wiesz ja zacząłem sam opuszczać deskę ,ale faceta nie nakłonisz do tego choćby końmi i zaprzęgiem . Nawet na filmach pokazują policja wchodzi , deska podniesiona , facet w domu :D

no wlasnie.. kurde, wiecie z inna sprawa to ja bym wprost powiedziała.. ale jesli chodzi o higieniczne i badź co bądź zasady dobrego wychowania to jest gorzej. dorosły z niego facet i rozumiem, ze to akurat dla niego odruch naturalny - 4 braci :P i wiem, ze moze sie zapominac.. ale on nie opuscił jej ani razu kurcze a ja pedantka troche jestem ;p tu nawet o mnie noe chodzi ale to jest dom nie tylko moj ale i mojej mamy i ona nie musi po nim niczego poprawiac.. wchodzi do wlasnej lazienki... i chce sie w niej czuc komfortowo

mam nadzieje - zobaczymy - bedzie w srode takze moze jakos jak wejde po nim do lazienki poprawic makijaz to obroce to jakos w zart czuy cos.. tylko chciałabym zeby sobie to do serca wzial i chociaz probował zmienic

Gość Jarrecczek
Ciesz sie, że przed oddaniem moczu w ogole podnosi deskę, bo inaczej to zawsze by była oblana.

Gość Krystian Machujdziarski
Gocha, mowie ci, zostaw go czym predzej. To nie jest odpowiedni facet dla ciebie. Zreszta, zaden nie jest ;)

Gosiu, czego juz nie musze? Nie nadazam za toba :(

osobiscie uwazm, ze ludzie poswiecajacy uwage tematyce sedesowej i zastanawiajace sie nad tym dluzej ni 1/2 sekundy sa ostro popi...leni i nie powinni wchodzic w zadne relacje z kimkolwiek.

mam uraz do pedantow (bez wzgledu na plec). czasami celowo cos poprzestawiam... zeby sie powkurwiali :D

słuchaj - to tak samo jakbys wchodził do twojej wlasnej lazienki a twoja dziewczyna zostawiałaby w sedesie po sobie zuzyte podpasaki - porownanie moze nierownomierne ale taka jest prawda. ty bys nie był do czegos takiego przyzwyczajony itp.. trudno sie odnalezc. zwykla zyciowa sytuacja.

jesli chodzi o pedanctwo to tez bez przesady - teraz w pokoju mam taki rozpierdolnik ze szok ale.. jesli chodzi o pozostawianie u kogos porzadku po sobie to coz... chyba cos obowiazuje Krystianku. jesli uwazasz ze to niestosowne to moze zmen topik bo ja nie prosze o opinie na temat slusznosci tego tematu ale o porade. a Ty sie najwidoczniej w tym odnalezc nie potrafisz

heh.. ale zawsze musi sie znaleść taki ktoś kto wtraci swoje trzy gorsze bez pomyślunku jakiegokolwiek. w końcu gdzies tzreba ludziom naubliżać. :P

a no i zdaje mi się, że Ty Krystianku tez ys sie zaliczał do tej grupy która wymieniłeś, ponieważ w ogóle sie tu wypowiadając pomyślałes o tym dłużej niż pół sekundy :P

Po prostu mu powiedz....jak nie chce mieć doczynienia z tesciową...to niech lepiej zamyka sedes. Na 100% poskutkuje.

gosiu, ja juz jestem za stary na takie duperele, jak zastanawianie sie nad deskami klozetowymi :). moja rada dla ciebie i twojej mamy brzmi: zamiast wychowyac kogokolwiek, dajcie sobie na luz i zmiencie nastawienie do deski klozetowej. inaczej bedziecie cale zycie samotne we dwie, ale szczesliwe z powodu opuszczonej deski. serdecznie pozdrawiam.

o i to chyba bedzie najlepszy tekst ;) oczywiscie w zartobliwym kontekscie ;) ale chyba powinien poskutkowac, właśnie takiego pomysłu mi brakowało :) dzieki wielkie :)

Gość Siusiek
Teraz chcesz zeby zamykal deske.....potem zechcesz zeby siusiu robił na siesiadzo....zeby przypadkiem deski nie opsikiwal....makabra.

współczuje twojej kobiecie, naprawde :) ciekawa jestem jak ty si w gosciach zachowujesz. pozdrawiam, topik zakonczony bo ktos w porównaniu do Ciebie potrafił podać mi stosowna i szczera odpowiedz zamiast sie czepiac o sens i bezsens tego czy owego.

no to przywalilas mi tymi goscmi. nigdy sie nie zastanawialem (przyznam szczerze) czy: podnioslem/opuscilem/powycieralem/odwiesilem ... nie wiem. co do mojej zony: jeszcze tego brakowalo, zeby w naszym wspolnym domu ona by mi zaczela mowic, co ja mam opuszczac, a co nie ...

p.s. Gosiu, jak bym ciebie znal osobicie, z okazji swiat podarowbym ci taka ladna przezroczysta deske z zatopionymi w niej kwiatami :)

Gość ja swojemu powiedziałam wprost
i od tamtej pory nie wiedziałam podniesionej deski w ubikacji chyba że kto inny to zrobił