Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowerrrr

KRAKÓW !!!!

Polecane posty

Gość flowerrrr

Jestem w 34 tygodniu i nie wiem nadal ktory szpital wybrac.Wiem na pewno że będzie to albo Ujastek albo Siemiradzki... doradzcie :(

Gość ja bede w ujastku
słyszałam ze super, ale też mam blisko więc tam sie zdecyduję. Kolezanka rodziła w siemiradzkim i teraz 2dziecko też tam chce bo jest super zadowolona:)

Gość flowerrrr
no własnie ja tez slyszalam wiele dobrego na temat tych dwóch szpitali.Na Ujastku leżałam chwile na patologii i mi sie podobało dla tego troszke mi tam raźniej ale porody odbywają sie tasmowo i nie interesują się pewnie zbytnio kazda pacjentką a mi zależy na indywidualnym podejsciu bo jestem straszliwą panikarą i sie boje porodu :(

Gość ja byłam leczona w
siemieradzkim i lekarze są ok. Fachowa opieka. Jeśli chodzi o poród to myślę nad MSWIA Galla, ale mało jest opinii na ten temat.

Gość wrześniowa mamuska
ja 3mies temu rodzilam na ujastku wybralam ten szpital ze wzgledow estetycznych jak i lokalizacyjnych. Dojazd zajmował mi 5min a nowy wystój pokoje 2osobowe z łazienką dodatkowo mnie kusiły. Niestety rozczarowałam się pielęgniarki mają tyle porodów że już do mam nie mają czasu zaglądnać. Leżalam tam 2doby i przez ten czas zadna nie pzyszla zadna nie podpowiedziala co i jak robic. to bylo moje pierwsze dzieco i sila rzeczy nie wiedzialam jak w praktyce zajmuje sie dzieckiem. trzeba bylo samemu uczyc sie i dochodzic do wprawy. na ujastku dziecko dostaje sie zaraz po porodzie i tak spedza ono czas pobytu w szpitalu. jedzenie smaczne. trzeba tez pamietac ze nacinaja wszystkie jak leci

Gość frtgyhujikj
Hehe jaki inteligentny temat :D

Gość frtgyhujikj
tzn. tytuł :D

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka