Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maslo kakaowe

dzisiaj dowiedzialam sie ze to dobrze ze moj tata umarl...

Polecane posty

Gość maslo kakaowe

i to od wlasnej babci... nigdy, nawet w najgorszych snach nie spodziewalabym sie po niej takich slow...

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
To przykre :(

moze on sie dlugo meczyl z jakas choroba, i dlatego dobrze, ze umarl i juz nie musi cierpiec. w jakim kontekscie to powiedziala?

Gość maslo kakaowe
nic chyba nigdy mnie tak nie zabolalo, a wiele bylo przykrych slow od siostr czy rodzicow babcia, ktora zawsze uwazalam za najukochansza, ktora zawsze mowila ze mamy tak ciezko po smierci taty nie byl idealny, nerowy ale kochal nas, dbal o nas wszystko robil dla nas, poswiecal sie, byl na kazde zawolanie dziadkow i reszty rodziny, zawsze we wsztkim pomagal a dzisiaj sie dowiedzialam ze teraz chociaz mamy spokoj 😭 :(

Gość maslo kakaowe
nie, to nie bylo w tym kontekscie :(

Gość babcie nie mysla tylko klapia
jadaczka..... no ale to przykre.....

Gość maslo kakaowe
tak ale moj tata stracil wczesnie rodzicow i babcie traktowal jak wlasna matke... wiele potrafie wybaczyc ale tego chyba nie bede potrafic...

maslo, nikogo nie obrazajac, ale to mi pachnie juz starczym marazmem. tego niestesty nie mozna zmienic, tylko sie trzeba z tym pogodzic. ona juz jest stara, i powoli zaczyna tracic wszelkie hamulce moralne, wiec plecie juz wszystko co mysli.

Gość maslo kakaowe
no ale czy to jest wytluamczenie? ZAWSZE placze gdy jest temat taty, ze my zostalysmy same (ja 20lat, siostry 17 i 24) ze nie dozyl naszych slubow, wnukow i nagle ze ona mysli ze to lepiej, ze mama ma teraz spokoj :o jak mozna wlasnej corce, wnuczce pwoiedziec ze lepiej ze maz, ojciec nie zyje? :(

Gość maslo kakaowe
ja bardzo dobrze rozumiem, ze ona jest juz starsza, ze musi sobie pogadac, ze ma swoje racje, ze nie wszystko mozna brac powaznie... ale to mnie dobilo, ja po prostu nie wiem czy bede mogla spojrzec jej w twarz...

jakby nie patrzec, ale w jej oczach twoj tata byl kims, kto krzywdzi (w jej mniemaniu) jej najukochansza corke. stad, i tylko stad, takie uwagi i komentarze.

Gość maslo kakaowe
nie, to nie stad wynikalo- ona sama jest nieidealna, sama wyrzadzila sporo w swoim zyciu chociaz twierdzi ze ona bylo najlpesz amatka pod sloncem...

i babcia jak widac tez nie jest najlepsza... nic straconego maslo. z wiekiem tego bezposredniego, wypowiedzianego cynizmu bedzie jeszcze wiecej... przyzwyczaisz sie, niestety :(

Gość maslo kakaowe
ja po prostu tak sie na niej zawiodlam, jak jeszcze chyba na nikim... nie dosc ze nam tak ciezko bez taty to jeszcze okazuje sie ze powinno byc lepiej, wkoncu mamy teraz "spokoj"... teraz to jzu w ogole nie wyobrazam sobie swiat...

Gość z rodzina najlepiej sie wychod
i na zdjeciu...

tak naprawde wazne, ze ty kochasz swojego tate, a nie kto co mysli o nim. to ze babcia plecie bzdury - to przykre, ale nic z tym nie zrobisz. ewentualnie mozesz jej powiedziec, zeby przy tobie przestala mowic zle o tacie, nawet jezeli tak uwaza

Gość maslo kakaowe
teraz to ja juz nie mam jej nic do powiedzenia :( od zawsze bylam bardzo zwiazana z babcia, teraz wydaje mi sie ze to bylo nieprawda :( jakim tzreba byc bez serca zeby wnuczce powiedziec takie cos...

maslo, tu nie brak serca chodzi, (niestety) tylko czegos innego - rozumu. bardzo ci wpolczuje :(

Gość maslo kakaowe
ciekawe jak zachowa sie jutro- ma niby przyjsc do nas... zreszta teraz to mi chyba bez roznicy, nawet jak przeprosi... dzieki za wysluchanie mnie🌼

Gość maslo kakaowe
i zycze wesolych swiat! :) dobranoc