inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 http://inteligentnyimadry.powiedz.to/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 Mam pytanie . jebnal cie ktos kiedys? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Zazwyczaj to ja kogoś jebnałem w łeb:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 Tym razem bedzie na odwrot :) Moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strach wam do dupy zaglada Napisano Grudzień 21, 2009 idz dziecko juz spac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pacan z ciebie Napisano Grudzień 21, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaaax24 0 Napisano Grudzień 21, 2009 "inteligentny i mondry" ma na pewno malego penisa i tu chce sie dowartosciowac no co ni jest tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 A co Ty taki ojciec? sie znalazl umoralniacz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Za młoda godzina na spanie jeszcze 15 minut:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 Askad wiesz czego on tu chce? ! Nie gdybaj tylko sama sie zastanow po co tu jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koniec swiata idzie Napisano Grudzień 21, 2009 a ten sie panoszy ze swoim ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strach wam do dupy zaglada Napisano Grudzień 21, 2009 ok pajacu...ja do autora pije...... Natalia.....pokaz to wiadro swoje.....musze ogora zakisic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Ja sam nie wiem czego chce..... chce dobre zabawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 Wlasnie looknelam sobie filmik ,,moda na sukces ,, dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 W mojej stopce....... wiem:D lubie tego typu fragmenty w telewizji...... ale swoje kopytko już zmieniłem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaaax24 0 Napisano Grudzień 21, 2009 moja cipka jest taka mala ze musialbys pod mikroskopem zdjecie ogladac, pasuje ci taka co? Ale mi szkoda was facetow z malymi czlonkami tacy zakompleksieni, smutni, masuja swoich krasnali w takt piosenki ich troje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 masakra :) moze podrzucisz cos jeszcze?i co wogole robisz tutaj o tak poznej porze, nie musisz niczego jutro zalatwic?nie idziesz spac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strach wam do dupy zaglada Napisano Grudzień 21, 2009 Natalia....to chooj z nimi,niech sobie masuja swoje mikrusy!!! to podjezdzaj z ta ciasna dziurka ,troche ci ja powieksze,bedziesz mogla w koncu 3 tampony na raz urzywac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strach wam do dupy zaglada Napisano Grudzień 21, 2009 oko.......a ciebie w ktore pociagnac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Nie mam nic jutro takiego ważnego do załatwienie....... a wszystko moge zrobic po 14:00 :) Nataliaaax24-----no mój by się do Twoje nie zmiescił:P i nawet by nie chciał:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 haha chyba ktos tu ma ohote na ostre rzniecie :D Natalko co Ty na to? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko za oko Napisano Grudzień 21, 2009 Natalko i tak wiemy,ze masz wiadero :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Dobranoc dzieciaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach