Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocałujcie sie w zad

Moj mąż byl prawiczkiem

Polecane posty

Mój mąż był prawiczkiem, głęboko religinym z zasadami i bardzo przystojnym, ale ostro cnoty bronił :P a ja ? coż miałam okolo 10 facetów za soba, w róznych konfiguracjach, nie jest powiedziane, ze nie mozna mieć porządnego faceta nie będąc dziewicą, nie będąc dziewicą ma się większe rozeznanie :P a dziewice jak to bywa zostaną dla puszczalskich panów, którzy nagle zaczeli miec wymagania i chcą się ustatkować :D

Gość bylam dziewica jak
wychodzialm za maz. I nie zaluje. Kazdy sadzi po sobie ;)

Gość bylam dziewica jak
zle napisalam... przestalam byc dziewica przed slubem. Ale z przyszlym (wtedy) mezem ;)

Hmm... 0/10 :classic_cool: A po 200-setnym partnerze ma się jeszcze większe rozeznanie. :classic_cool:

"A po 200-setnym partnerze ma się jeszcze większe rozeznanie. " za duże tempo jak dla mnie przy mojej czestotliwości musiałabym wyjść za mąż po 80

Gość jak wynika z tematu
przestal nim byc

08:01 [zgłoś do usunięcia] pocałujcie sie w zad "A po 200-setnym partnerze ma się jeszcze większe rozeznanie. " za duże tempo jak dla mnie przy mojej czestotliwości musiałabym wyjść za mąż po 80 } A przy tej częstotliwości umrzesz jak dziewica. :classic_cool:

Gość Anna 26
Każda sie rżnie na potege a później mówi że miala tylko jednego. Ja przyznaje miałam kilkunastu partberów seksualnym a mąż wie tylko o jednym.

Gość mam również 26 i dobra rada
mąż wie że odjęłaś kilku ;) tak samo Ty wiesz że on dodał kilka ;)

Gość jestescie puszczalskie
mezowie powinni was bic. kobieta, ktora miala kilkunastu partnerow to kurwa

Gość na zone tylko dziewica

hahaha, a mówicie sobie co chcecie, szykajcie, wybrzydzajcie moze w ogole żadnej nie znajdziecie ja tylko zakomunikowalam, ze nie musiałam trzymać pipy na klodke, zeby bez problemu porządnego męża znaleźć, żadna kobieta nie musi, a teksty pro-dziewicze na kafe to w normalnym zyciu smiech na sali

Gość nie zaslugujesz na niego
i sama porzadna nie jestes

Gość madzia kolonia
tylu partnerow a robilas badania na obecnosc wirosow HPV moze biedaka zarazilas albo sama jestes chora.10 facetow to duzo jak oni tez tacy obrotni to ryzyko chorob ogromne nawet jesli byla prezerwatywa. A jak on prawiczek byl to napewno jak mu sie znudzisz zapragnie innej posmakowac.

Gość madzia kolonia
zapomnialam dodac puszczalskie nowoczesne suki co sie nie szanuja tylko choroby rozsiewaja razem z puszczalskimi facetami. kurw............i kurwiarz....

Gość madzia kolonia
Jesli jestes to tak trzymaj nie daj sie zwiesc falszywym slowka chloptasiow i mezczyzn bo oni chca tak naprawde tylko jednego. A mezczyzna zktorym mozesz zbudowac zwiazek napewno poczeka i to dlugo. Musi miec zasady jak puszczalski to niech puszczalskie dym.....a i jak to mowia mezczyzni smieci i odpadki zluzyte zbiera.

Gość gość
Szukam kogoś na seksik teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksikualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksikualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki