Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmawiatxdlll

jak mam zrobic mu loda skoro on

Polecane posty

Gość emmawiatxdlll

dochodzi zawsze w czasie od 40 min do godziny chocbym nie wiem co robiła sypiamy ze soba od niedawna nie lubi jak w trakcie loda robic mu reka musze sie cholera tyle czasu meczyc:/ juz mi to w sumie frajdy nie sprawia doradzcie

dziecko ty nawet nie wiesz jak tego loda robic skoro dochodzi po 40 min idz lepiej odrobic lekcje bo jak mama zobaczy co tu piszesz

Gość emmawiatxdlll
mam 24 lata to moj drugi partner wiec znam sie na seksie on ma ogolnie problemy z dojsciem seks trwa nawet do godziny dobre 15 min do 20 potrafi robic sobie reka sam;/

Gość zouzza
A czy zawsze seks oralny musi kończyć się wytryskiem? Rób mu dobrze tak długo aż będziesz miała z tego przyjemność.

znaczy że facet ci dochodzi 40 min do nawet godziny?😭 ja bym usnęła przy takim temperamencie :D a tak na serio to chyba może coś źle robisz.

Gość parasolka25
to że jej facet tak długo dochodzi to nie znaczy od razu że dziewczyna ma 15 lat.kafeteria to jacyś maniacy. każdy pisze że ten drugi czy ta druga jest dzieckiem.o jaaa już to nudne jest

heh, to moze powinnas miec pretensje do jego dealera...?;) no albo tak po prostu ma, zdarza sie. powinnas sie cieszyc, ze konczy dopiero po 40 minutach, a nie po 40 sekundach....:)

Gość facetoo
dziwne, mam 42 lata i jak mi robi zona laske to po paru ruchach bym juz wytrysnal.

Gość EwaO
Ciesz się że to tyle trwa, bo tyle też w jego "wykonaniu" może trwać sex. Chyba byś nie chciała aby robił to 3 minuty, bo wtedy nie będziesz mieć z takiego sexu żadnego pożytku.

Gość Bryk
ja też długo dochodze gdy dziewczyna robi mi loda, nieraz nawet wcale. Potrafie szybciej ale ona robi to ZLE. nie powiem jej tego bo ja bardzo kocham i to ze ona chce mi robic jest jej gestem i nie chce jej rozkazywac jak dziwce... Ona wykonuje malo ruchow, bierze do buzi i bawi sie w srodku jezykiem, a zeby dojsc potrzebny jest ruch gora-dol-gora-dol napisze Ci w jaki sposob mi jest dobrze, moze twoj partner tez tak ma: -Wez do buzi jak najglebiej potrafisz -scisnij go ustam tylko nie gryz (chyba ze lubi :)) -w ustach miej duzo sliny dla lepszego poslizgu -wykonuj ruchy gora-dol-gora-dol (mozesz potrzenowac na swoim palcu) 0wytrysk gwarantowany, najlepiej w tobie, choc ja swojej dziewczynie tak nie robie i koncze na jej piersiach... mam nadzieje ze pomoglem

Gość emmawiatxdlll
robie tak ale szybko sie mecze i szczeka mnie boli po 10 min

Gość a taka jedna 23
w sumie sie nie dziwie po 10 minutach kazdego by bolała szczeka przeciez lod moze byc wstepem do dalszych rzeczy, jak nie dochodzi po lodzie, to po 10 minutach bym po prostu na nim usiadła;) i dalej w ten spsob kontynuowała;)

Gość Bryk
Niech on Cie lize godzinie i wtedy zobaczy jak to jest, jestem chlopakiem i po 15 minutach lizania mnie boli jezyk. moze sprobuj go bardziej podniecic, jakas seksowna bielizna, ocieranie sie czlonkiem o twoja pochwe, i moze wtedy szybciej dojdzie, bo czas w jakim wytrysnie jest tez zalezny od stopnia podniecenia... btw. ja lubie striptizik :)

Gość dr. Evil
83 dziecko ty nawet nie wiesz jak tego loda robic skoro dochodzi po 40 min to może udziel wskazówek/poinstuuj zamiast krytykować?

Gość Sex instruktorkaaaa D
Współczuję Tobie takiego faceta, a jemu takiej dziewczyny :) Obydwoje jesteście nienormalni!! Zamiast szczerze ze sobą pogadać to ty stękasz na kafeterii o tym problemie, co Ci kurwa, że tak się wyrażę pomogą ludzie z forum?? Teoria to gówno! Liczy się praktyka, a jesteś doświadczona jak cholera 2 partner w Twoim życiu oooo yeeeee doświadczenie zajebiaszcze można mieć 10 partnerów i być do dupy w te klocki, trzeba to lubić i chcieć sprawiać 2 osobie przyjemność :)

Gość dr. Evil
teraz już wiadomo wszystko - trzeba polubić ssanie

Gość Ja lubie ostro
ja codziennie na komendzie gibony krece policjanta i od razu jak do ust wsadzam to spuszcaja mi sie :(

Gość duskusjantowniczka
dewczynooooooooooooo!!! ciesz sie! :D godzina bzykania i nie ma ze plecy mnie bola albo "dochodze" po 10 minutach. moj mezczyzna na szczescie dochodzi w granicach pol godziny/40 minut ale poprzednicy odpadali po chwili, korzystaaaaaaaaaaaaj :P

Gość a ile on ma lat???
To impotent jest!

Gość duskusjantowniczka
aha i zgdzam sie z poprzednikami... SZCZERA ROZMOWA... jesli cos jest nie tak, jesl ci cos nie pasuje

Gość a ile on ma lat???
Tyle czasu w ustach dojść nie może? Nie wierzę...

Gość Mój jak się gdzieś spieszymy
to szybko dochodzi, a jak nie to lubi przedłużać, ale wtedy mu nie kończę tylko siadam na niego i tyle. Jak chce to potrafi szybko dojść.