Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anyx_21

Czy taka kobieta może jeszcze kogoś zainteresować?

Polecane posty

Tzn młoda samotna matka? Dziewczyna lat 22 i 4,5 letnie dziecko. Żadna puszczalska, po prostu "bląd młodości". Studiująca na II roku dość ambitny kierunek.Ładna z buzi, szczupła skromna. Czy są mężczyźni, których taka dziewczyna może zainteresować czy już jest skazana na ostracyzm do końca życia?

Gość mam również 26 i dobra rada
Wiesz rozumu to ona za wiele nie ma , moje 15 koleżanki same kupowały prezerwatywy. Szansę oczywiście ma , ale na faceta pierdołę takiego Ą Ę , nie mają tacy zbyt wielkiego wyboru i cudze wychowa jak własne i dobry będzie i miły.

Gość znajdziesz sobie kogoś
:);)

No fakt, popełniła głupotę, ale przecież każdy popełnił jakiś większy lub mniejszy błąd. Czy ma za to płacić do końca życia.? Dziewczyna ambitna, dobrze jej idzie na studiach, chciałaby mieć w przyszłości normalną rodzinę jak każdy chyba:)

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeśli fajna z niej dupeczka, to oczywiście że ma szanse. Teraz to raczej na jakichś gości po trzydziestce ale za parę lat również na związek z rówieśnikiem.

Gość mam również 26 i dobra rada
Błędem było zadawanie się z fajansem tj. bardzo nieodpowiedzialnym facetem bez odrobiny honoru. Ale co było to było , dzieciaka trzeba wychować a facet pewnie też się jakiś znajdzie , nauczyło Cię życie że warto uważać na facetów może więcej błędów nie popełnisz.