stakato29 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Mam problem a mianowicie cały czas podwyższona temperatura. Lekkie krwawienie ze śluzem rozciągliwym do tego temp. w granicach 37,7. Słyszałam, że w dnu okresu temp. powinna spadać;/. Dodam, że planujemy z mężem dziecko i kochamy się bez zabezpieczenia. Test w 28 dniu cyklu był negatywny przy cyklach 28-30 dniowych. Poradźcie co to może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Temperatura może też spaść w trakcie okresu lub zaraz po nim (mi się tak zdarzyło). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Tylko u mnie jest raczej tendencja wzrostowa, a @ od dwóch dni tylko daje o sobie znać przy podcieraniu, na wkładce nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość temperatura wzrasta Napisano Grudzień 21, 2009 nawet dzień przed miesiączką,a potem może gruchnąc z hukiem w dół.Ponadto od takiego"nakręcania się"na ciążę zapewnie przesunął Ci się okres!! Jeśli test wyszedł w dniu spodziewanej miesiączki negatywny,to niestety duże prawdopodobieństwo,że ciąży brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Ale ja się nie nakręcam na dziecko nie jestem jakąś tam gówniarą poza tym mam już jedno dziecko, a taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy zawsze miałam obfite miesiączki w zasadzie od pierwszego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalamanaaaaaaaa Napisano Grudzień 21, 2009 zrób test!!!!!!!!czekamy na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Z testem poczekam jeszcze parę dni jak się miesiączka nie rozkręci. Tak jak napisałam nie mam aż takiego ciśnienia i testów co dziennie nie zamierzam robić:) Myślałam że są tu dziewczyny, które miały podobny problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalamanaaaaaaaa Napisano Grudzień 21, 2009 ok,a który to Tqwoj dzień cyklu.Oczywiście 18 temperatur wyższych wskazuje na ciążę.Ale ten test pewnie się nie mylił:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Grudzień 21, 2009 32 d.c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach