Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka pomoc

the sims 3 karta grafiki

Polecane posty

Gość szybka pomoc

mam kartę graficzną Radeon X1350 w laptopie... Czy ta karta odpali the sims 3??? Ta gra potrzebuje jakieś pixelShader 2.O....

Gość niestety nie wiem
Mój laptop miał problem z THE SIMS 2 i musiałam go zainstalować na stacjonarnym kompie, więc do THE SIMS 3 muszą być pewnie jeszcze większe wymagania.

Gość mam dzis dobre serce*
Oto minimalne wymagania sprzętowe gry The Sims 3: Komputer z systemem Windows XP: 1. System operacyjny: XP (Service Pack 2) 2. Procesor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ 3. Pamięć RAM: 1 GB 4. Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB Komputer osobisty z systemem Windows Vista: 1. System operacyjny: Vista (Service Pack 1) 2. Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ 3. Pamięć RAM: 1.5 GB 4. Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB Laptop z systemem Windows XP: 1. System operacyjny: XP (Service Pack 2) 2. Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ 3. Pamięć RAM: 1.5 GB 4. Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB Laptop z systemem Windows Vista: 1. Vista (Service Pack 1) 2. Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ 3. Pamięć RAM: 2.0 GB 4. Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB

Gość jhfjgh
tak, gra pojdzie na tej karcie