Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanyon

zdradzila mnie z mlodszym

Polecane posty

Gość zdruzgotanyon

nie tylko faceci to swinie co leca na mlode, kobiety sa takie same!!!!! Widzialem go wczoraj, taki szczyl z niego. Jak ona mogla nam to zrobic??!!

Laska Cię zdradziła i naprawdę uważasz, że największym problemem w tym wszystkim jest fakt, że koleś jest młodszy od Ciebie ?^^

Gość zdruzgotanyon
jej wstydu? sam sie wstydze przed rodzina przed dzieckiem, mam paranoje i wydaje mi sie ze juz wszyscy wiedza

Gość zdruzgotanyon
no uwierz mi faceci tez maja jakies tam uczucia i dziwnie sie poczulem widzac wczoraj tego gowniarza, wyglada jakby mial 16 lat

Gość a ja nie wierze że
autor jest bez winy, aczkolwiek zdrady nic nie usprawiedliwia - ale może autorze Ty też zdradziłeś.. wczesniej..?

Gość zdruzgotanyon
nie zdradzilem jej, a jezeli cos jej brakowalo to mogla powiedziec porozmawiac albo rozstac sie uczciwie. Najbardziej mi syna zal 3 latka ma dopiero.

Gość zdruzgotanyon
nie wiem jak mam rozmawiac z 3 latkiem, jak mu wytlumaczyc to ze od jakiegos tygodnia nie mieszkam z nimi. przeciez mu nie powiem ze matka sie puscila

Gość kalafiolamer
Sam nie jesteś bez winy, jakbyś był doskonały to nie doszłoby do tego. Zamiast się zastanawiać że młodszy i przystojniejszy, pomyśl czy dasz radę wybaczyć i uratować to co zostało. Nawet teraz masz w sobie jakiś egoizm, myślisz o swoim poniżeniu i o tym że Cię upokorzyła, a nie że tracisz kobietę i rozpada Ci się rodzina.

Gość zdruzgotanyon
jak sie dowiedzialem? ten maly hujek do mnie zadzwonil, powiedzial ze ja kocha i ona jego tez i ze lepiej bedzie dla mnie jak sie dowiem. ona sie wszystkiego wyparla, powiedziala ze on sie w niej zakochal ale ona go olala i teraz sie msci. gosciu byl tak natretny, dzwonil, pisal jakies listy w koncu powiedzial za ma jakies dowody jej zdrady i wtedy sama sie przyznala ze tylko raz i zaluje ale ja jej nie wierze

Gość zdruzgotanyon
Nawet teraz masz w sobie jakiś egoizm, myślisz o swoim poniżeniu i o tym że Cię upokorzyła, a nie że tracisz kobietę i rozpada Ci się rodzina. no prosze cie, egoizm we mnie bo czuje sie ponizony i upokorzony a co mam czuc zal ze biedulka musiala sie puszczac bo jej czegos brakowalo no biedna ta moja zona

"Sam nie jesteś bez winy, jakbyś był doskonały to nie doszłoby do tego. Zamiast się zastanawiać że młodszy i przystojniejszy, pomyśl czy dasz radę wybaczyć i uratować to co zostało. Nawet teraz masz w sobie jakiś egoizm, myślisz o swoim poniżeniu i o tym że Cię upokorzyła, a nie że tracisz kobietę i rozpada Ci się rodzina." Pffff... co za bzdura! Nie on siłą wrzucił swoją kobietę obcemu facetowi do łóżka. Jak jej sięcoś nie podobało, to po to jest rozmowa i próby naprawiania, a jak się naprawić nie da, to droga wolna, niech szuka lepszego. I to nie on traci kobietę, tylko ona faceta i to ona jest za to odpowiedzialna. Tylko ona!

Gość zdruzgotanyon
z synem widuje sie codziennie po pracy, normalnie plakac mi sie chce jak dziecko mnie prosi "tatusiu zostan bede gzecny" , nie moge na nia patrzec kocham ja i nienawidze

Gość a to malpa ci sie trafila
:( widuj sie z synkiem

Gość dorotkazkrainyoz
wspolczuje, a co ze swietami? chyba musisz sie przemoc dla syna i spedzic z nia ten czas

Gość adam tak z historii
nie wybaczaj albo jak wolisz wybacz ale NIE POZWÓL WRÓCIĆ, nie warto to siem powtórzy , tylko stracisz kilka lat i szacunek do siebie. wiem bo przerabiałem .

Gość zdruzgotanyon
wczoraj widzielismy sie i probowalismy nawet rozmawiac, nie wiem jeszcze jak spedzimy swieta. wigilia ma byc wspolna tzn, jej i moi rodzice razem oni chyba nie wiedza co sie stalo tzn widza ze mamy jakies problemy ale nie wiedza o zdradzie. ona mnie blaga zebym nic im nie mowil ale nie wiem czy ona zasluguje na jakies wspolczocie po tym jak rozwalila cale nasze zycie