Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły chłopak...

O co chodzi???

Polecane posty

Gość zwykły chłopak...

Witam! Proszę o pomoc bo nie wiem już sam o co chodzi... 2 tygodnie temu poznałem dziewczynę, od tamtego czasu rozmawiam z nią co dzień piszę jej dużo sms by widziała, że mi się podoba i jestem nią zainteresowany. zaproponowałem spotkanie po pewnym czasie się zgodziła:) było cudownie ona jest piękna, mądra, zabawna, inteligentna, wrażliwa:) Po 2 dniach znowu się z nią umówiłem czyli wczoraj. Fantastycznie było:) Chwyciła mnie nawet za rękę:) Jednak dzień wcześniej napisała mi bym nie odbierał nas tak poważnie. A dziś napisała że cieszy się że między nami nie ma niejasności. Opowiadała mi że nie ma prawdziwej miłości, bo zawsze jedna ze stron cierpi. Czy między nami może coś być? Zakochałem się w niej, szaleję za nią... Może ona się boi miłości, a może mnie po prostu nie chce? Co mam zrobić...?

Gość This is it.
Ona cie nie chce

Gość zwykły chłopak...
ktoś z was też tak ma :)

Gość This is it.
I nie będzie tak że bedziesz jej mówił kiedy sie widzicie. To ona o tym zdecyduje. A jak bedzie chciala spotkac sie z Piotrkiem czy z Marcinem to sie spotka. Jak bys w tych uczuciach poszedł za daleko to ona zamknie drzwi. A jak nie dasz jej spokoju to poprosi kogos abu Ci to dosadnie wytlumaczył

Gość kalafiolamer
Bądź cierpliwy i zrozum że ona tez przeżywa po swojemu niepewności i boi się odrzucenia. Pewnie też nie jest do końca pewna Twoich intencji. Bądź z nią szczery, okazuj jej szacunek i pozwól żeby to ona nadawała tempo waszej znajomości. Kiedy z nią piszesz nie popisuj się tylko ją chwal i doceniaj nie bądź nudny traktuj ja czule, ale z wyczuciem. Myślę ze dziewczyna która zgodziła się spotkać z Tobą 2 razy i nie unika kontaktu jest Tobą zainteresowana, ale będziesz musiał się uzbroić w cierpliwośc.

Gość zwykły chłopak...
Ale ja jej naprawdę okazuję zainteresowanie... Napisałem jej, że jest piękna, ale to chyba jej każdy mówi, mówiłem że pięknie pachnie i wysłałem miłosne wiersze do poczytania;) Nie chcę jej stracić jest fantastyczna: miła, kulturalna, mądra, jeszcze nigdy nie poznałem takiej dziewczyny. This is it-> ale czemu ma mnie nie chcieć?

Gość This is it.
Bo jesteś tylko kolegą

Gość This is it.
Jak ona wyczuje że Ty tak się wczułeś to Cie przepędzi w 4 wiatry

Gość This is it.
Jak ona wyczuje że Ty tak się wczułeś to Cie przepędzi w 4 wiatry

Gość zwykły chłopak...
Przecież to widzi... A nie przepędziła. Widzi jak na nią patrzę jak się uśmiecham, to ona mnie chwyciła za rękę ja nie robiłem żadnych ruchów. Bożeee... stary ze nie koń a histeryzuję jak małolat:( Co te kobiety potrafią z nami zrobić.

Gość
"ale czemu ma mnie nie chcieć?" za bardzo Ci zależy kobiety lubią niegrzecznych chłopców

Gość zwykły chłopak...
To co do cholery mam ją olać wtedy mnie zechce?

Gość
Przynajmniej trochę odpuść ...

Gość This is it.
Facet zawsze musi zniszczyć przyjaźń

Gość zwykły chłopak...
Dodam, że chętnie się umówiła nie musiałem jej namawiać i chce bym ją nauczył kilko rzeczy więc myśli o mnie z przyszłością.

Gość kalafiolamer
Tak posłuchaj ich, powiedz jej że śmierdzą jej nogi i że dziwnie chodzi. Zasugeruj że ma gila na twarzy i każ jej zapłacić na randce. Wtedy na pewno będzie Twoja od razu:D

Gość zwykły chłopak...
Ja zniszczyłem? Przecież to ona mi znaki daje i za rekę chwyta i przytula;/

Gość This is it.
Ok to spróbuj z nią być ale nie wieszaj się jak Cie rzuci

Gość zwykły chłopak...
kalafiolamer przecież nie zamierzam ich słuchać:) Ale próbuję ją rozszyfrować.

Gość zwykły chłopak...
A może z nią pogadać poważnie? Chyba że wtedy wszystko zepsuję?

Gość This is it.
Bedziesz wiedzial kto ma racje

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Gość zwykły chłopak...
Rozmawiałem z nią.... Powiedziała że jestem dla niej kimś wyjątkowym, przyjacielem potem mnie przytuliła pocałowała i chwyciła za rękę;/ Pytam przyjaciel? A ona że nie chce chłopaka i pyta czy tak nie jestem szczęśliwy odpowiadam że jestem ona: " To bądźmy przyjaciółmi" i znowu pocałowała. Kręci mi się w głowie jestem taki zaszokowany... Co myśleć?

Gość This is it.
A nie mówiłem

Gość zwykły chłopak...
Ale to po co mnie przytula całuje? Umówiłem się z nią znowu... Ona nie jest typem dziewczyn które bawią się facetami. Zapytałem jej ile ma takich przyjaciół jak ja odpowiedziała: "jesteś tylko Ty"

Gość This is it.
Może jej nie znasz że nie wiesz jakim jest typem. Ile ona ma lat ? Może dopiero zaczyna takie życie. Są dziewczyny które lubią mieć kolegów. Dla niej to wszystko to wielki fun a Ty się angażujesz niepotrzebnie zamiast też się bawić.

Gość This is it.
Jakbzm bz na twoim miejscu to bzm koryzstal ale mialbzm swiadomosc ye to sie moye w kaydej chwili skocyzc

Gość zwykły chłopak...
No korzystam, ale wolałbym być z nią przedstawiać jako moją dziewczynę... Powiedziała że ona nie chce do nikogo należeć, że nie wierzy w miłość woli przyjaźń.

Gość kurczeniewiemm
jestem dziewczyną i z dobrego serca mówią, przestań do niej pisać często, trochę zwolnij nie odzywaj się dzień dwa. po prostu delkatnie ją olej. To naprawdę działa na dziewczyny. naprawde, nie wiem czemu, ale działa. ale to tlko dobra rada :)

Gość Autorze ona tak gada bo
sama jest dzieckiem niedojrzalym emocjonalnie... ale kiedys zrozumie...