Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccki

masz krolika miniatorke?wejdz

Polecane posty

Gość pomoccki

czy moge krolika trzymacw mieszkaniu bez klatki?ta by sam sobie biegal? tylko postawicmu kuwete jak kotu?po zapachu chya moglby sie naucyc gdzie ma sie zalatwiac

Gość maly099
nie --bedzie ci wszedzie kupy robił i pogryzie kable.

Gość pomoccki
ale on juz jest duzy.w klatce zawsze robil kupy tam gdie szcza

Gość możesz jak nie zależy
ci na kablach :) królika nie nauczysz tak jak kota chodzenia do kuwety, zabobkuje ci całe mieszkanie :) ale i tak są kochane :D

Gość nffsdgdsstaram sivfsFf
tak możesz.

Gość nffsdgdsstaram sivfsFf
króliczka nauczysz robienia do kuwety, to bardzo proste, poszukaj sobie w necie :)

Gość a co to jest miniatorka
ja znam tylko miniaturę :o jeśli nie boisz się przegryzionych kabli, ogryzionych tapet i kozich bobków to możesz mieć królika wolnohasającego.

Gość pomoccki
on juz umie na poczatku poprostu jego ze tak nazwe odchody umieszczalam w jednym miejscu w kuwecie i po zapachu nauczyl sie.u mnie w domu nie walaja sie kable po podlodze

Gość pomoccki
nie czepiaj sie pisowni któlik miniaturka.pasuje? no to mowie ze w domu tapet nie mam kale sa pozabezpieczane tak ze ich nie ma na widoku w specjalnych kanalikach.bobki zawsze mi sadzil w miejsce gdzie sral :/ problem ze to facet a nie samiczka.w sklepie zwyczajnie zostalam oszukana.

Gość a co to jest miniatorka
u mnie tez sie nie walają, ale moj dorwal sie do kabli od kompa i do tapety. dla mnie najwieksza tragedia- wlazl pod lozko, tam byla 5 cm szpara a ten prosiak tam wlazl. dodatkowo wchodzil we wszystkie dziury, zakamarki i podgryzał nawet kabel od ładowarki do kom.

Gość pomoccki
hmmm. :D

Gość pomoccki
szukał/a norki chyba :D

Gość pomoccki
a do kuwety uzywacie trocin czy tego zwirku? i co ile wymieniacie?codziennie?

Gość odnosnie krolika
Nie masz tapet-ok. Ja tez nie mam, zrobilam remont po tym jak krolik je zjadl. I co? I teraz mam pogryzione sciany. A takze dywan, lozko, kwiaty i jak tylko spadna mi na ziemie jakies notatki to krolik jest przy nich pierwszy. Ale od malego byla puszczana samopas i teraz zal mi jej zamykac, chociaz pokoj nadaje sie do ponownego remontu. Tylko ze czekam z nim az krolik odejdzie z tego swiata i wiem, ze juz nigdy wiecej nie skusze sie na duzego gryzonia. Wychowac sie tego nie da tak, zeby nie nieszczylo. Ale zalatwia sie w jednym miejscu, taki maly plus

Gość pomoccki
bo masz samiczke ktora ma to we krwi ona chce gniazdo stworzyc wiec oszukuje materialow