Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Munchako

Starszy z kims pisze.

Polecane posty

Gość Munchako

Mam taki maly problem, a nie mam kogo sie poradzic w tej sprawie, otoz wczoraj przejrzalem komorke starszego bo jak nigdy nie pisal smsow tak teraz caly czas, no i okazalo sie ze z kims pisze. Pisze z kims, ale wiem ze jest to jakas kobieta, napewno duzo mlodsza. No i nie wiem co mam zrobic, nie chce o tym mowic matce(wiadomo Swieta tuz tuz, a nie chce awantur w domu), jak sam z nim o tym pogadam to tez nie bedzie wesolo, bo sie doczepi, ze jego szperam w jego komorce. No i naprawde nie wiem co mam zrobic, wiec mysle, ze drogie Panie znajda jakis zloty srodek. Z gory Dziekuje:)

Wkrótce będziesz miała braciszka albo siostrzyczkę :) I nową mamusię. :) I być moze nowy dom. :)

Gość oj...nieładnie
Porozmawiaj z nim jak najszybciej i powiedz temu kutasowi,że jak z tą larwą nie skończy to powiesz mamie(postrasz go). Ile ona ma lat???

Gość ja powiem tak.....
hmmmm dość kłopotliwa sprawa ...trudno własnemu ojcu zrzucać podejrzenia że ma kogoś na boku ale wiesz może jak będziecie sami rzucić mu tekstem typu :....a co Ty ojciec tak ostatnio walisz te smsy nigdy nie lubiłeś tego robić a teraz tak nagle się przekonałeś ?...i z niewinnym uśmiechem dodać a może masz jakąś babeczkę na boku co ? wszytko ma być powiedziane żartem jakbyś był całkiem nieświadomy tego co mówisz zobaczysz jak zareaguje ...może się opamięta przemyśli ....ale raczej zacznie się lepiej ukrywać sorry ale tak też może być

Gość Munchako
Nie mam pojecia, bo w skrzynce nie bylo wszytskiego.

Gość ja bym na twoim miejscu
spisała ten numer i pusciła jej pare smsów z kupionego na te okazje startera

Gość no wiec......
wez nr i napisz tej kurwie zeby się odpierdoliła a jak nie zrozumie no naślij koleżanki i niech poczuje prawdziwy wpierdol jak jest nie do ruchana dziwka :)

Gość Munchako
ja bym na twoim miejscu spisała ten numer i pusciła jej pare smsów z kupionego na te okazje startera Kurde o tym nie pomyslalem, ale czy ona do niego nie napisze, ze cos takiego mialo miejsce? Bo wtedy to by sie pewnie domyslil, ze ja sie domyslilem:)

Gość ja bym na twoim miejscu
mozesz napisac w taki sposób zeby oddalic od siebie podejrzenia ja np. nie wyzywałabym tylko pisała cos w stylu "czy wie pani, ze pan-tu imie ojca- ma zonę " i tak ja troche zniechecała a ojcu bym przygadywała jakby pisał