Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwono-zielona

RIP Brittany Murphy

Polecane posty

Gość czerwono-zielona

Rano przeczytałam o śmierci Britanny Murphy. Dziewczyna miała 32 lata, sławę, pieniądze, rodzinę i wszystko prysło jak bańka mydlana. Nie dziwi nas kiedy umiera ktoś stary, ale jak czyta się o śmierci młodej osoby, a w dodatku celebrytki to zaczynamy zdawać sobie sprawę, że śmierć może spotkać każdego na każdym kroku. To dopiero prawdziwy demotywator :( nawet za bardzo jej nie znałam jako aktorki a jakoś mam przez tę informację smutny dzień :o

Gość Ja Ją kojarzę jedynie z 8 mili

Gość This is it.
przedawkowala

Gość czerwono-zielona
Ja ją jeszcze widziałam u boku Ashtona Kutchera w "Nowożeńcach"

Gość najlepsza to ta ulubiona
w Sin city fajnie grala kiedys jak bylam mala podobalami sie w Clueless z alicia Silverstone

Ja myślę że winni to mkoncerny w stylu jak monsanto:P.PRzecież tam jest w żarciu syf kiła i mogiła.U nas wkrótce jak wprowadzą kodeks żywnościowy też może tak być.

Gość panga smierdzi mulem
Max Zander vel Klaun - tak tylko ze Brit sie glodzila i jechala na tych samych prochach co MichaelJackson, i przy okazji jego smierci mowili o szybkiej nsmierci mlodej aktorki, jezeli nie przestanie brac tego swinstwa co on...

Gość czerwono-zielona
oj tam, przestańcie. W ciągu kilku tygodni będą znane wyniki sekcji i wszystkich badań i się okaże co było przyczyną...