Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie wiem po co to

po co wam porzadki przedswiateczne? nie sprzataie caly rok?

Polecane posty

No to tera ja wam m →ówię morda w kubeł , sie nie kłócic!

Gość śnieżynka Mikołajka huhu
nieno niemoge a co cię obchodzi czy ja sprzątam raz na rok czy nie odwal cię głupia cipo.

sniezynko wulgaryzmow zaczelas uzywac jako pierwsza Ty.

normalna rozmowa przeciez jest jak nie chcesz to nie odpisuj sniezynko. A nie ze odpisujesz i wyzywasz.

Gość drzadza
a co ciebie sniezynko obchodzi ze ja sprzatam codziennie? skoro tak cie nic nie obchodzi to idz stad.

Gość hahaha umre smiechem zaraz
czytam topik, wpieprzam nalesniki i targam ze smiechu :D SNIEZYNKA ales Ty jakas niekumata baba hahahaahaha :D

Gość drzadza
a co ciebie sniezynko obchodzi ze ja sprzatam codziennie? skoro tak cie nic nie obchodzi to idz stad.

Gość no dobra dobra
a z czym masz nalesniki? sama bym zjadla...

Gość drzadza
hahaha umre smiechem zaraz witaj w klubie :classic_cool:

haha umre - podziel sie nalesnikiem :)

Gość hahaha umre smiechem zaraz
czestujcie sie hehehe do wybory z dzemem, cukrem, bita smietana...co kto lubi :D Boze jak ja leje z tej sniezynki pierzynki hahahaha

hehehe umre nie tylko Ty hehe - a co do nalesnikow to ja chce z bita smietana, ale mi apetytu naronbiles/s chyba na kolacje zrobie nalesniki :)

Gość drzadza
sniezynka poszla na "pierwsza milosc" napisala w innym topike

szkoda :( i co teraz zrobimy?

Gość do drzadza
widać dla ciebie sensem i treścią życia jest ściera i odkurzacz...szkoda mi czasu na takie pierdoły, mam swoje pasje i zainteresowania, przyjaciół i im wolę poświęcać czas, a sprzątam kiedy jest taka potrzeba. Życie jest zbyt krótkie i kruche żeby poświęcić je ścierce.

Gość drzadza
slinka mi leci, zwlaszcza ze u mnie w lodowce straszy.. 2 dni temu dalam facetowi karte zeby mi kase z bankomatu wyciagnol, bo ja z goraczka lezalam... i kurde zapomnial mi oddac :( a mi z gotowki zostaly 3 zl i co teraz? musze czekac az z pracy wroci 😭

Gość do drzadza
i jeszcze coś, twoją przypadłość można leczyć, wiesz?

Gość drzadza
do drzadza - hhahaha a to kwestia dobrej organizacji wyobraz sobie. jednego dnia zrobie to i to, drugiego co innego i tak sie kreci i mam duuuzo czasu na pasje i znajomych. zwlaszcza ze sama w domu nie mieszkam i z facetem obowiazkami sie po polowie dzielimy. ale to trzeba niestety umiec zorganizowac i sie w ciagu dnia max 3h na wszystkie pace poswieca haha

Gość drzadza
to juz nie moja wina ze taka ofiara zyciowa z ciebie i musisz zyc w syfie zeby poswiecac czas na pasje. a to naprawde kwestia dobrej organizacji, sprzataniu po sobie na bierzaco. i nie napisalam ze codziennie myje okna i maluje sciany bez przesady w obie strony :o ale raz na rok prac firanki, i odkurzac za szafa to juz naprawde...

Gość sniezynka nie wiesz co to sa
przecinki? naucz się je wstawiać w odpowiednim miejscu :o Sprzątasz raz do roku to chociaż nie nazywaj tutaj dziewczyn, które robią to częściej od głupich cip bo chyba tylko to potrafisz :o

Gość heniutekk
drzadza, nie daj się sprowokować. Brudasy zapuściły domy i teraz wykończone sprzątaniem wściekają się o to, że ktoś ma czysto i nie musi tak zasuwać. :D

Gość drzadza
widac jakie brudasy siedza, uwazaja ze zeby miec czysto to trzeba na kleczkach 12h podlogi szorowac..

Gość drzadza
widac, ze sprzatanie im kompletnie obce aajajaja

drzadza ma racje to kwestia dobrej organizacji i wcale nie trzeba sprzatac codziennie. Jednego dnia sie zribi jedno, innego dnia znowu os innego i caly czas jest czysto i nie trzeba na to poswietac polowy dnia tylko wystarczy czasem nawet 30 min. Jak kots ma porzadek w domu to wie co i jak zrobic aby zajelo to chwilke :) 30 min albo godzina sprzatania dziennie albo raz na 2-3 dni nigkogo nie pozbawi szansy spotkania sie z przyjaciolmi czy obejrzenia filmu. Poza tym mozna sprzatac sluchajac muzyki i praca staje sie rpzyjemnoscia :)

Odwalcie się odemnie. A ty drzadza tak piszesz jakbyś już niemiała ruszyć palcem do świąt. Wiesz co uważaj nato co piszesz.

dlaczego nas wyzywasz od brudasów drzadza może niektórzy wolą co innego robić niż cały dzień siedzieć i sprzątać.

dlaczego nas wyzywasz od brudasów drzadza może niektórzy wolą co innego robić niż cały dzień siedzieć i sprzątać.

Gość drzadza
oczywiscie ze rusze.. tak jak kazdego dnia sprzatam, tak i przed swietami bede sprzatac ale juz nie musze jak wy poswiecic tygodnia na kleczkach.. hahah

a i jeszcze coś co do tego sprzątania to niewszyscy robią tak jak ty że codziennie odsuwasz kanapy itd niektorzy robią to co tydzień i żyją wspaniale a ty jesteś niewolnikiem swojego domu masz bzika na punkcie czystości.

Gość żałosne jesteście wszystkie
Poczytajcie co piszecie. Żenujące prostaczki :O