Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melhizedek

jak radzic sobie z zazdroscia

Polecane posty

Gość melhizedek

jak wyzej

Gość drzadza
twoja czy jego?

Gość melhizedek
z moja jestem strasznie zazdrosny wiem ze to nie jest dobre ale to wychodzi samo odemnie i nie moge sobie poradzic

Gość drzadza
jak sie przejawia?

Gość melhizedek
przejawia sie tak ze caly czas mysle o tym czy ktos nie podrywa mojej kobiety czy sie na nia nie gapia i nie daje mi to spokoju mysle o tym caly czas

Gość jikimki
gapia sie, jesli jest atrakcyjna to sie gapia. I co z tego? Od patrzenia nic sie nie dzieje. Jak ja podrywaja a ona Ciebie kocha to Cie nie zdradzi. Tez sobie z tym nie radzilam ale doszlam do wniosku ze zwariuje. Jezeli ktos jest wzglednie atrakcyjny to zawsze znajda sie potencjalni chcacy odbic.Dlatego jak sobie wybieramy partnerow to nalezy tak, aby jemu ufac i wiedziec ze bedzie wierny;) Chociaz-> nigdy nie ma 100% pewnosci- fakt.

Gość melhizedek
tak jha o tym wiem ale jednak te mysli mnie drecza nie chodzi o to ze nie ufam ale o to ze denerwuja mnie to zboczone slepia facetow na ciele mojej ukochanej

Gość drzadza
a moze podejdz do tego w ten sposob, ze oni sobie patrza i TYLKO moga popatrzec, a Ty jestes tym jedynym ktory moze robic z nią wszystko o czym oni tylko marza :P

Gość drzadza
troche to dziwne, co sie takiego dzieje od patrzenia? patrzyli sie na nia wczesniej to niestety tylko dlatego ze weszla w zwiazek sie patrzec nie przestana. czy boisz sie tego ze ona moglaby ulec ktoremus z nich?

Gość drzadza
ja to jestem zazdrosna o partnera, ale w tym sensie ze to jemu sie inne podobaja i wlepia w nie galy. a to ze on sie podoba i mi laski zazdroszcza, to akurat mnie dowartosciowywuje :)

Gość melhizedek
to chyba nie w porzadku ze gapi sie na inne

Gość drzadza
no wiem i o to wlasnie bylabym zazdrosna, ale nie o to ze inne sie patrza na niego.