Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKBYSCIE BYLI NAUCZYIELEM

CO BYSCIE ODPOWIEDZIELI UCZNIOWI KTÓRY TAK MÓWI DO NAUCZYCIELKI?

Polecane posty

Gość JAKBYSCIE BYLI NAUCZYIELEM

"PANI ZŁY PRZYKLAD NAM DAJE BO WIDZIAŁEM JAK PANI PILA PIWO W PUBIE WIECZOREM"

Gość co wolno wojeowdzie
....

Gość a dlaczego zaraz
Powiedziałabym "Ja daję wam DOBRY przykład. Bo wszystko jest dla ludzi, ale wszystko w odpowiednim czasie. Jak będziesz miał tyle lat co ja, i będziesz pił kulturalnie piwo w pubie zamiast pod płotem, to będę z ciebie dumna. " :D

Gość
Powiedz że było bezalkoholowe :-D

Gość no dobra dobra
powidzialabym:a ty po chuj gownairzu wieczorem kolo pubu sie krecisz!!!

Gość tak oczywiście
że jemu akurat nie musisz się tłumaczyć z tego co robisz w wolnym czasie. poza tym picie piwa w pubie nie jest zbrodnią i czynem zakazanym. a co on tam robił wieczorem w pubie, powinien się uczyć.

Gość powiedziałabym
że jestem dorosła i w pubie nie występuję przed uczniami jako przykład. A tak w ogóle to jest to dobry przyczynek do dyskusji i alkoholu, wykorzystałabym tę sytuację na lekcji wych

a dlaczego zaraz ----ja sie z ta wypowiedzią w 100% zgdadzam!!!!super wybrnięcie z sytuacji!!!

Wiem! Powiedz , ze piłas wyjatkowo za zdrowie jego i uczniów z klasy. A tak w ogóle po co pijesz piwsko?

Która klasa??? To zależy od wieku uczniów, którzy tak powiedzieli...w żadnym wypadku nie należy dać się wyprowadzić z równowagi - o to właśnie im chodzi... należy wyjaśnić im,że w szkole należy zachowywać się tak, natomiast poza szkołą jesteście normalnymi ludzmi, czy wasi rodzice czasem nie spotykają sie ze znajomymi w restauracjach czy klubach??? Piwo jest dla ludzi dorosłych, jesli nie ma się z tym problemu i od czasu do czasu wypije sie to nic złego... jestem nauczycielem, ale także człowiekiem!!!

Gość Mirabelka 19
Ja sama czesto spotykam moja nauczyielke od wfu w roznych pubach i wymieniamy sobie tylko dzien dobry, a ze to spoko babka to np. w poniedzialek na lekcji cos tam zagaduje do mnie, np. Mira, ja Ci chyba piwo kupie przed polonezem(jestem w maturalnej klasie i niedlugo studnoowka) to zaczniesz wywijac jak w klubie, a nie stoisz dretwo. Albo ja do niej: Kacyk Pania nie meczy?, a ona : Nie bardziej niz Ciebie Truskaweczko. A truskaweczka stad sie wziela ze ja w klubie w ktorym sie zawsze spotykamy pije ciagle truskawkowe soczki, przed piwem, po piwie, same itp

nauczyciel ma przykład dawać w szkole.. a poza szkołą :D dorosły człowiek nie ma prawa do piwa w Pubie? ma a uczeń nie ma.

Gość Mirabelka 19
A moze ten uczen powiedzial to zartem... Juz nie popadajcie w paranoje.Dawno juz minely czasy ze nauczyciel-osoba swieta. Owszem szacunek sie nalezy, ale za to nie nalezy wszystkiego tak brac do siebie i pewne rzeczy nalezaloby obrocic w zart.

Najlepiej się nie wdawać z gówniarzem w dyskusję... bo to jeszcze pogorszy sprawę. Jesteś dorosła, więc nie musisz się z niczego tłumaczyć. Ja jednak wolę napić się piwa w domu, ewentualnie lampkę wina w gronie nauczycieli...:)

to prowokacja...cux ma racje nie wdawac sie w dyskusję