Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktor z kraśnika

Zdradzam swoją kobietę życia

Polecane posty

Gość Wiktor z kraśnika

Zdradzam swoją kobietę życia ale tylko dla sexu. Mam taką co zrobi wszystko w sexie co jej powiem. Ale jednak mam wyżuty sumienia i chyba to zakończe i będe już do końca wierny swojej Kobiecie. A wy jesteście w takiej sytuacji jak ja?

Gość Wiktor z kraśnika
Ale jak wy się z tym czujecie?

Gość matka dwóch synów
podły cham z ciebie i szuja a ty masz wyRZuty a nie wyżuty???? chyba,że masz wyżuty to znaczy,ze ich nie masz/

Gość she000000
Zdradzasz ją, więc nie jest kobietą Twego życia. Logiczne.

Gość Wiktor z kraśnika
jest kobietą kocham ją, tylko że chodzi tu tylko i wyłącznie o sprawy łużkowe

Gość antyseksualna
A czegp żona nie chce ci zrobić w łóżku ? JA mojemu nie robię nic i jakoś mnie nie zdradza

Gość Wiktor z kraśnika
jeszcze nie żona. kochance powiedziałem raz tylko że na każdym spotkaniu ma mi obciągać i że chciał bym w pupe od czasu do czasu. I za każdym razem mam to co chce. A spotkania mamy raz na 2-3 tygodnie po 40-60 minut

Gość Wiktor z kraśnika
Ale wiem że to co robię jest podłe

Gość gdfsgr
chłopie,weź ty sie lepij złap za słownik ortograficzny a nie ars amandi, na pewno powinieneś, zaufaj mi ;D

Gość czy z kobieta zycia masz seks

Gość gdfsgr
no,chyba jak sa pieprzonymi dupkami i kurwiszonami!!!!!! na szczęści trafiłam na normalnego

predzej czy póżniej twoja kobieta się dowie i co wtedy i co wtedy może odejść bo czar pryśnie

z moich obserwacji wynika że faceci dzielą sie na tych którzy zdradzają i na takich którzy nie dali sie przyłapać

Gość nie odejdzie a zmusi do slubu

Gość gdfsgr
to gratuluję ogromu obserwacji ;P co za idiota

Gość A z moich obserwacji wynika
ze dziela sie na tych co zdradzaja i tych co sami sa zdradzani

sam jesteś idiotą. Widze jak sie puszczaja zarówno faceci jak i kobiety bo one tez od zdrady nie stronią. Wątpie że po 15 latach nadal podnieca kogoś jedna i ta sama dziura . . .

Gość gdfsgr
a z moich obserwacji wynika,że jesteście kretynami, i co tu zrobić?? :)

Co zrobic? Idz do klasztoru.

Gość gdfsgr
ciężko będzie,bo jestem po ślubie ;)

To znajdz mezowi mlodsza i ladniejsza albo poczekaj az cie zdradzi , wez rozwod i wtedy zloz sluby zakonne - "nigdy wiecej zadnego faceta". Tylko potem pamietaj zeby dotrzymac

Gdybym pracował na poczcie w pcimiu to bym sie nie wypowiadał ale ponieważ pracuje w jednym z hoteli w centrum Warszawy to wiem co piszę. Zjeżdżaja sie tu z całej Polski na konferencje i szkolenia oraz innego rodzaju delegacje i widze jak sie prowadzaja po pokojach. Albo meldyja sie dwie panie z obrączkami na palcach i wprowadzaja sobie wieczorem do pokoju dwóch dżentelmenów. Ludzie zdradzaja na lewo i prawo. Widze to za każdym razem w pracy. W godzinach nocnych co chwila alfonsi tylko podwożą dziewczyny pod hotel

Gość gdfsgr
mój mąż nie jest tępym palantem,który tylko fiutem myśli,więc sorry ale nie; zresztą oboje nie byliśmy święci zanim się poznaliśmy, wiemy jak co smakuje i co się z czym je,więc nie mamy potrzeby bzykania się z wszystkim co się rusza i na drzewo nie spierdoli ;D

Gość gdfsgr
kpiarz to,że ludzie tak robia nie znaczy że my też musimy... jak będą skakać na główkę z trampoliny do metrowej wody,to też skoczysz tylko dlatego że inni tak robią? nie wydaje mi się

chodzilo mi o to że nie pisze co mi sie wydaje tylko to co widze codziennie. I powiem wam jeszcze że po alkocholu kobiety sa bardziej ordynarne i puszczalskie niz faceci. Faceci o dziwo puszczaja sie na trzeźwo a panny dopiero jak wypija nabieraja ochoty

Wlazlas w temat , zrobilas rynsztok , a teraz piszesz jaka to jestes cudownie szczesliwa. Nikt cie tu nie zapraszal. Ludzie sobie dowcipkowali. Jedyne co zrobilas to zeszmacilas nastroj.

Gość gdfsgr
a pocałuj ty mnie w 4 litery, moge sobie wchodzić gdzie i kiedy chce,a poza tym nic o szczęściu nie pisałam,nie umiesz czytać ze zrozumieniem?????? ciekawe czy ty bedziesz dalej chciał dowcipkowac jak cie ktos zdradzi,hmm?