Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana2455

pytanie do kobiet. FArbowanie włosów

Polecane posty

Gość zszokowana2455

Dzisiaj koleżanka farbowała mi włosy na rubinowy kolor i miałam dosc spore odrosty (ten kolor nakaładałam po raz pierwszy na głowe wczesniej farbowałam na sredni brąz) no i własnie odrosty mi wyszły głeboki czerwien a pozostała długosc brąz troszeczke poswitaujacy czerwienią. I to tak okropie wyglada jak ja jutro da pracy pójde? TAk sobie myslałam ze moze by te odrost farbnac jeszcze raz tylko ze na braz? co o tym myslicie? czy to nie zaszkodzi? na ulotce pisało tylko ze trzeba odczekac 2 tyg od farbowana a trwała onduklacja a o taki czyms nie pisało. Pomocy

Gość no ja nie wiem po co to
przeiez wiaodmo bylo z na odrostach wyjdzie jasniejszy kolor. Nie farbuj podrostow brazem bo bedziesz miala na glowie nie wiaodmo co. Poczekaj troche czyli conajmniej ten tydzien ( bo inaczej zniszczysz sobie wlosy ) i pfarbuj wlosy ciemniejszym kolorem ale na odrostach trzymaj dluzej te farbe zazwyczaj sie na odrostach trzyma 20 min a na reszcie 10 min . Powodzenia

Gość zszokowana2455
ale przynajmiej nie bedzie sie w oczy rzucać.

Gość no dobra dobra
to akurat bylo do przewidzenia ze ci inny kolor na dorstach wyjdzie. wyobrazam sobie jak glupio to wyglada, bo juz takie cuda widzialam . moze zafarbowac jeszcze raz nawet dzisiaj- sorry,ale tydzien nie zrobi takiej wilekiej roznicy ,zlwaszcza ze to peirwszy raz, wiec nie amrtw sie ,nic ci sie nie stanie, ale raczej wybeirz moze jakich mahoniowy kolor- cos w poleczeniu brazu z czerwienia zeby kolor sie jakos zbaansowal -ale zafarbuj cala glowe nie tylk oodrosty.

Gość zszokowana2455
i jak bym juz farbowała to tylko odrosty