Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuttttttt

potrzebuję porady. Nie wiem czy do spróbować zagadać do niego..

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuttttttt

mam 17 lat, podoba mi sie pewnien chłopak z mojego technikum, rok starszy ale zupełnie go nie znam, on pewnie nawet nie wie, jak się nazywam, ale mam jego gg. wiem, ze mamy podobne zaintersowania i chyba charaktery też ale uwazam ze zagadanie na gg jest dziecinne troche, a nie chce zeby pomyślał, ze jestem jakąś głupią nastolatką dla której gg jest całym życiem. ale czy napisać do niego? innej mozliwosci poznania go nie mam... czy zaryzykować? nie jest typem macho, mógł należeć do paczki pozerów szkolnych, którzy to mogą mieć każdą dziewczyne, są ulubieńcami i w ogóle ale nie chcial tego... kolezanki słyszaly ze jest bardzo sympatyczny i na takiego też wygląda. nie wygłupia sie na przerwach z kumplami, nie rzuca głupawych tekstów. wyadje sie spokojnym, porządnym chłopakiem.

Gość ONAAAAAAA18
spróbuj zagadc co ci szkodzi :)

Gość uuuuuuuuuuuttttttt
tutaj już nawet nie chodzi o to ze mi się podoba. Po prostu z tego co zauważyłam i czego się dowiedziałam moge stwierdzic ze nawet jeśli nie miałabym u niego szans jako dziewczyna to chciałabym go poznac nawet na kumpla... czuje ze może być moją bratnią duszą. To nie jest kolejne zauroczenie - och, jaki on slodki, przystojny itd. Ja w nim widze na prawde fajnego człowieka. cale zycie bałam sie ryzykowac, ze chlopak mnie wysmieje dlatego nigdy nie robiłam pierwszego kroku, sądziłam ze to chłopak powinien go czynić. Teraz jednak czuje ze jeśli się nie odezwe to stracę nie miłośc ale szanse na poznanie bardzo wartościowej osoby

Gość Dżenana
Zagadaj zwlaszcza jesli boisz sie zaczepic go na zywo w szkole;) Teraz sa takie czasy ze probowanie przez gg, nk czy telefon to nic dziwnego.

Gość uuuuuuuuuuuttttttt
spróbuj zagadac co ci szkodzi - jestem troche niesmiala i boje sie ze bedzie tak ze ja pierwsza zagadam a rozmowa nie bedzie sie kleić z mojej winy zresztą jakoś tak głupio jak dziewczyna robi pierwszy krok... ehhh sama nie wiem, dlatego prosze o wasze opinie.

Gość uuuuuuuuuuuttttttt
chodzi tez o to, ze nie mam doswiadczenia za bardzo z chłopakami i moze byc tak ze bedzie to kompletna klapa a nie próba zagadania z mojej strony. ale własnie nie chce później żalowac ze nie spróbowałam..

Gość powiem ci tak
nie boj sie sama zrobic pierwszego kroku... mezczyzni to bardzo bierny gatunek, wiekszosc z nich woli spokojnie czekac na rozwiązanie sytuacji niz trochę sie zaangazowac. sama obecnie mam taki dylemat czy robic pierwszy krok, czy zapomniec o moim byłym.. no ale to nie na temat hehe. odezwij się do niego, nic nie stracisz mozesz tylko zyskac. nawet jesli on okaze sie nie w twoim typie to lepiej zrobic ten pierwszy krok niz pozniej załowac :) powodzenia :D

Gość uuuuuuuuuuuttttttt
ale chodzi właśnie o to, ze nie wiem czy to dobre wyjście bo on się wydaje być zupełnie inny z charakteru niż przeciętny, niedojrzały osiemnastolatek... a jeśli już się zdecyduje to jak miałabym zagadac?? skoro zupelnie sie nie znamy to może sobie pomyśleć ze się zakochałam w nim skoro zdobylam jego numer i pisze do niego. No bo jakie inne wytłumaczenie? I jakbym w ogóle miala zacząc tą rozmowe, co napisac i jak wytłumaczyc to ze pisze żeby nie pomyślał ze jestem ‘’napaloną nastolatką’’?????? bo tez boje się ze przez moją nieśmiałość mogę wszystko zepsuć.

Gość uuuuuuuuuuuuutttttt
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość Zacznij od Bacha...
jak śpiewał Wodecki. A powazniej to napisz cześć napisz kim jesteś i że chiałabyś go poznać , ew uknuj jakiś podstęp w stylu czy mógłbyś mi pomóc bo słyszałam że jesteś doby ale pamiętaj kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość uuuuuuuuuuuuutttttt
upppppppppppppppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuutttttt
uppppppppp

Gość upppppppppppppiii
nikt juz nie da mi zadnej rady?? nikt sie nie wypowie?????

Gość Pogiętolilo cie dziewucho
Chłopak sobie pewnie pomyśli ze skoro zdobyłaś jego numer gg to się zakochałaś.... pomysli ze jesteś łatwa i nachalna... poza tym co to za czasy żeby dziewczyna podrywała faceta i to jeszcze przez gg?? Przeciez to kobieta powinna być zdobywana a nie na odwrót!!!!!!!!!!!! A jak cie już oleje to będziesz żałować bo skoro chodzicie razem do szkoly to do konca roku będziesz go mijac na korytarzach szkolnych i z upokorzeniem patrzeć mu w oczy... Czy tego wlasnie chcesz????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????