Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra4321

ktomzna jakies opowiadanie erotyczne

Polecane posty

Gość kleopatra4321

Gość jjajaja
o mrowce , co słoniowi dawała ....

Gość kleopatra4321
jak ktos nie nzan to sie nie wypowiada

Nazywała się Asia* i miała 16 lat. Do jednej klasy chodziliśmy od pierwszej klasy podstawówki. Była dziewczyną średniego wzrostu, z ładnymi, prostymi długimi włosami, brązowymi oczami, ,miała ładne jędrne piersi, i zgrabną pupę. Nigdy nie widziałem w niej kobiety, zawsze była dla mnie tylko zwykłą koleżanką, dopiero kiedy nadszedł czas rozstania tzn. wybór szkoły ponad gimnazjalnej, uświadomiłem sobie jaka ona jest piękna. Sam nie należałem do najpiękniejszych. Mój wygląd mógł zostawiać wiele do życzenia. Miałem jeden defekt ale o nim nie będę tutaj pisał. Tak więc kiedy się rozstaliśmy i każde z nas poszło do innych szkół, zacząłem sobie zdawać sprawę ile lat miałem na to aby do niej zagadać. Pewnego ciepłego dnia we wrześniu szedłem sobie jedna z głównych ulic miasta, zamyślony natłokiem spraw, nawet nie usłyszałem jak ktoś mówi do mnie cześć Tomek*. Odwracam się i widzę ją. Nie zmieniła się nic No może troszeczkę wyładniała. Z racji tego, że miałem jeszcze trochę czasu do przyjazdu autobusu zaproponowałem jej spacer. Zgodziła się, nasze stosunki nigdy nie wybiegały poza czysto koleżeńskie. Kiedy tak szliśmy postanowiłem, że zaproszę ją do domu. Nie miałem nic do stracenia, a wiedziałem, że mi nie odmówi ponieważ znaliśmy się od lat i wiedziała do czego jestem zdolny. Tak więc poszliśmy do mnie, zaproponowałem jej coś do picia, wybrała cole, gdyż nie przepadała za alkoholem, sobie nalałem Tonicu. Kiedy tak rozmawialiśmy mimowolnie zacząłem patrzeć cały czas na jej usta. W pewnym momencie nie wytrzymałem. Chwyciłem jej twarz w dłonie i zacząłem namiętnie całować, do słodkich pocałunków doszedł pocałunek z języczkiem. Całowaliśmy się i całowaliśmy, trwało to dla mnie wieczność…. Marzyłem o tym aby tak chwila się nigdy nie skończyła.. Moje ręce zaczęły zagłębiać się w jej pięknych długich włosach, każdy dotyk moich rąk o jej ciało sprawiał mi nie małą radość, wręcz przyprawiał mnie o dreszcze. Po pewnym czasie moje ręce odnalazły zamek do jej bluzy. Zacząłem rozpinać. Moim oczom ukazały się przepiękne piersi. Zaraz po bluzie zdjąłem jej spodnie. Stała przede mną bogini w białym bikini, po prostu zaniemówiłem z wrażenia. Nie wiedziałem co mam ze sobą robić… Przestaliśmy się całować, chwyciłem ją za rękę i poprowadziłem ją do mojego pokoju, tam położyłem ją na łóżku a sam przyległem do niej. Znowu zaczęliśmy się namiętnie całować. Zszedłem głową do jej piersi, zacząłem dokładnie całować, potem brzuszek. Na samym końcu ściągnąłem jej majteczki. Moim oczom ukazał się jej przepiękny skarb. Zabrałem się momentalnie do pracy. Asia chwyciła moją głowę i docisnęła do swojej muszelki. Na zakończenie złożyłem na niej pare pocałunków. Szybko ściągnąłem z siebie ubranie, położyłem się na Asi, zaczęliśmy się namiętnie całować, nakierowałem się na jej muszelkę i wszedłem. To co czułem było wspaniałe, wchodziłem w nią coraz szybciej, było nam wspaniale. Szczytowaliśmy w tym samym momencie. Po chwili znowu zaczęliśmy się bardzo namiętnie kochać kiedy już nie mieliśmy sił opadłem na Asie* wyczerpany i powiedziałem: -Dziękuje- i pocałowałem ja namiętnie w usta. Po wszystkim poszliśmy razem do kina na jakąś komedie romantyczną. Od tego dnia jestem z Asią*. Jesteśmy razem szczęśliwi