Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham cierpie

Spotkam się z nim i co?

Polecane posty

Gość kocham cierpie

Zaraz mam spotkanie z facetem który mnie wiele razy skrzywdził, choć on nie czuje się winny. Teraz niby mu zależy i chce ustatkowania i chce byc ze mna, ale chce się na razie spotkać nieokreślenie i zobaczyć co z tego wyjdzie. Po czym poznać czy mówi prawde. Ja chce postawić warunki jasno "wóz albo przewóz" bo juz mnie tak kiedys wykorzystał? Jak to dobrze rozegrać? Jest strasznym manipulantem, a chce w końcu poprwadzić rozmowe tak jak ja chce a nie on? Jakieś rady?

Moja rada- z doswiadczenia wiem ze gowno z tego bedzie🖐️ Jesli facet nie potrafi sie okresli znaczy ze ma Cie w dupie, nie warto zawracac sobie nim glowe:classic_cool: Strata czasu🖐️

Gość a dlaczego zaraz
Znam takiego. Po pierwsze, nie próbuj go zagadac. Więcej słuchaj niż mów. I bądź pewna siebie, jeśli coś w tym co on powie, ci nie pasuje, to o tym normalnie powiedz. Nie stawiaj warunków, bo tacy tego nie lubia, ale wyraźnie określ, o co TOBIE chodzi. I jesli będzie się migał, to olej. Oni się jednak nie zmieniają. Chociaż w Lotto czasem ktoś jednak wygrywa. :D

Gość Gawerton
Daj sobie spokój z tym gościem. Jesteś masochistką?

Gość lalalkalaka
Po pierwsze: nie sekś się z nim! Po drugie: postaw mu warunki, Po trzecie: jak nie chce, to niech spada.

Gość kocham cierpie
Mam cholerny sentyment do niego i coś mnie ciągnie... w pewnym sensie macie racje jestem masochistka...ale wierze w to ze czasem warto wybaczyc... no nic zobaczymy jak to bedzie. I nie seksiła się;]

Gość wykorzystał raz to nie bedzie
miał oporow zeby zrobic to znow.głupias ty, głupia

Gość GlamRock
nie wierze w takie zmiany facetow. bylam w identycznej sytuacji. oczywiscie juz nie bylismy ze soba. znow sie zabawil moim kosztem

Gość red dragon
a co jesli cale klolpoty byly wynikiem niedomówien i nieporozumien?? wina wtedy lezy po dwóch stronach, nalezy nauczyc sie ze soba szczerze rozmawiac