Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacek placek

polak w UK nie ma szans poznac dziewczyny...

Polecane posty

Gość wacek placek

... nawet jak jest przystojny, jesli zarabia tam minimalna krajowa (albo ciut powyzej) to kazda kobieta i tak bedzie wolala anglika ktory zarabia co najmniej 2x tyle... taka prawda. co sadzicie? z tego co widze, poki co moja teza sie potwierdza na konkretnych przykladach moich znajomych. (oczywiscie zdarzaja sie Polacy ktorzy tam wyjezdzaja i robia kariere, ale takich nie ma duzo)

Gość wacek placek
co sadzicie?

Gość sądzę że nie masz racji
Polak ma szansę poznać dziewczynę tylko wtedy, jeśli wybiera odpowiednie miejsce i czas. w jakiej dzielnicy mieszkasz ? to pytanie jest po to by przybliżyć Ci gdzie możesz spotkać niegłupią dziewczynę. i jeszcze jedno - ile masz lat i jakie są Twoje zainteresowania ? głupich Polaków tu dostatek, a takiego, który byłby w stanie zaimponować dziewczynie intelektem właściwie można szukać ze świecą i to nie tylko tu ale i w kraju. napisz więc cos sensownego o sobie , a możliwe, że Ci pomogę.

Gość wacek placek
Nottingham, dzielnica: sherwood

;) napisz o sobie :)

Gość dfgdgzdg
durnoty piszesz,"sadze ze ni9e masz racji" to ze ktos mieszka w camden town albo richmond ma znaczenie jaka dziewczyne pozna? smiechu warte masz jakis wykres albo grafik, w jakich miejscach anglii mieszkaja "normalne" dziewczyny buaahahah zalosne

Gość wacek placek
Polki to juz w ogole tam sie rozbisurmanily... olewaja Polakow, bo wiedza ze Anglik wiecej zarabia, sa ladne, to tez beda rozchwytywane... masakra...

Gość dfgdgzdg
oczywiscie, po co mi np biedny lysy polak? chodzi w dresach, jedzi starym fordem mondeo albo rozklekotanym bwm..masakra :/ czesto widzi sie ladne zadbane polki z angolami nigdy ie zobaysz angielki z polakiem mieszkam w uk od 13 lat i nigdy nie widzialam/poznalam polaka z angielka dlaczego ? sami sobie odpowiedzcie niektore angielki sa ladne i maja dobre prace, nie wszyskie to puszczalskie sa tez te z lepszych domow

Gość Polish Amodowar
Też mi odkrycie. Polak nie przedupi żadnej Angielki, a tym bardzie nie zostanie z nią na dłużej, bo to w 99% zayebiste pasztety

Gość dfgdgzdg
za 5 funtow? prawda jest taka ze polacy sa na wyspach ale niczego tam sie nie dorobia, NIGDY ja mam obywatelstwo ang i mieszkam tu od lat znam angielski lepiej od polskiego mieszkam z angolem od 5 lat i jest super mamy piekny dom, extra samochody, wycieczki, rozrywki, duzo fajnych znajmoych i zycie jest ciekawe zycie z polakiem w UK jest NUDNE i nijakie

Gość z obserwacji
mogę powiedzieć, że reguł nie ma ;) znam parę Polaków, którzy tam się poznali, mają dziecko i są szczęśliwi ze sobą, nawet przy tych mniejszych zarobkach. poznałam również parę Polak-Angielka. ten związek się rozpadł ale z winy chłopaka, za bardzo za dupami latał. dziewczynę znajdziesz, może po prostu zmień otoczenie

Gość I am so sorry for you
a poza tym polacy w UK mysla tylko o tym jak przeleciec w sobote kolejna panienke, nacpac sie i upic...coz panowie czas spojrzec prwadzie w oczy...nijacy jestescie i nudni

Gość Lookas
No i OK. Jedne kobiety czerpią radość z tego, że same dochodzą do czegoś, inne że dochodzą do tego dupskiem. Ot i tyle

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Gość Lookas
Nijacy i nudnie, hehe Może tak. Ale przy okazji zapytajcie, lale, jakie zdanie mają O WAS cudzoziemcy. Wolę być już, jeśli nawet, nudnym.

Gość wacek placek
ta laska co mnie rzucila skurwila sie z jakims anglikiem ktory zarabia 2x wiecej, rucha ją teraz jak popadnie, ale rzuci na pewno ją za jakis czas, moge sie zalozyc

mamy lepsza opinie u cudzoziemcow niz wy faceci. Jak ktoras spotyka sie z cudzoziemcem to od razu polacy na nia najezdzaja, ze kurwa,dziwka i inne. Uwazacie, ze obcokrajowcy sa z polkami tylko by je przeleciec?? Nie twierdze, ze nie ma takich przypadkow, ale w wiekszosci to poprostu szczesliwe zwiazki. A opinie robicie nam wy, zazdrosni, zacofani i zakompleksieni

grafiku nie mam, a to miała być prowokacja, żeby ów Polak bez szans wydusił nieco z siebie. :P wiem już, że poza zewnętrznością, którą bardzo sobie cenisz, jesteś do tego zakompleksiony. jeśli dziewczyna zostawiła Cię z takich powodów o jakich piszesz, oznacza to, ze miałeś nieodpowiednią dziewczynę. swoją "prawdę o Polkach" masz zbyt mocno zakodowaną w swoim umyśle. jestem Polką, która zarabia tu świetnie i wcale nie liczę na pieniądze partnera. on dba o swoje pieniądze, ja o swoje i udaje nam się żyć pod tym względem w zgodzie. za Anglikiem nigdy bym się nawet nie obejrzała, a to dlatego, że mieszkając tu 10 lat, wiem o nich zbyt dużo. najbardziej denerwujące u nich są dwie lewe ręce do roboty;niczego nie potrafią naprawić, w niczym nie pomagają swoim żonom. po co wiec komu taki mężczyzna ? bo ma kasę ? tu kasę ma ten, kto pracuje i ja nie piszę o ludziach, którzy nie znając języka, znaleźli się tu przypadkiem, tylko o ludziach, którzy znając język pracują z Anglikami w jednym miejscu pracy, na wyższym stanowisku niż robotnik.(chociaż i ten potrafi zarobić dużo). myślę też, że odwiedzasz mało popularne miejsca, stąd też nie możesz spotkać interesującej dziewczyny. weź do ręki którąś z polskich gazet i zobacz, ile ciekawych wydarzeń będzie w najbliższym czasie w Londynie. wybierz coś i idź tam. możliwe,że się spotkacie - Ty i ta dziewczyna. powodzenia! 🖐️

Gość Lookas
Taaa, szczególnie dobre zdanie mają o was Pakistany. Hehehe

a co rozumiem, ze bratasz sie z tym narodem i pijecie razem wodke?? Chlopcze przestan pieprzyc glupoty bo pakistanca na oczy nie widziales a sie pocisz

Gość Ja poznalam faceta
W UK jestem z nim 3 lata jest Polakiem i pracuje za normalna kase...Angole sa straszni,Pakole tez i ciesze sie ze znalazlam fajnego Polaka..A ta opinia nie do wszystkich jak widac sie dotyczy...

Gość Lookas
Wow, dotknęło?

nie, skad...nie wyczuwasz ironii?? coz..bywa

Gość Krajan z Hoolk
I'm so sorry for you ... rozluźnij pośladki, bo dostaniesz zatoru!

o moje posladki sie nie martw

Gość Lookas
Najbardziej bronią małp te, które z nimi są. To oczywiste.

Gość wacek placek
"sądzę że nie masz racji", moje zainteresowania to glownie sport, uprawiam wiele dyscyplin. nie mam wiele zainteresowan tzw. 'kulturalnych' bo wszystkiego miec nie mozna, prawda? cwicze, ale nie jak tepy beton dresiarz, lecz cwicze wiele dyscyplin - bieganie, plywanie, lekka atletyke, gram w siatke i kosza, chodze tez po gorach. jestem ekstrowertykiem, latwo nawiazuje kontakty, jezyk - bez problemu. pracodawca mnie wydymal bo zrobilem kilka kursow i zdalem m. in. egzamin na ratownika, a i tak moj kolega (ktory nie robi kursow) dostal awans, pomimo ze klientki ktore trenuje przychodza do mnie i sa bardzo zadowolone. a dziewczyna wolala zeby ją zruchał jakis laluś z kasą niz poczekac az ja zarobie lepiej - bo niebawem mam zamiar zmienic prace, a ona wielka mi pani bo pracuje w biurze...

pudlo kolego. Poprostu nie lubie jak sie wrzuca wszystkich do jednego wora. No ale coz moze wiedziec o tym ktos taki jak ty

Gość Lookas
A swoją drogą, to gratuluję dotychczasowych doświadczeń z polskimi facetami. Musisz być chyba z Rzeszowa, hehe