Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacek placek

polak w UK nie ma szans poznac dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość
Tylko ze ukrainki też lecą na smoluchow i to chyba bardziej niż Polki , to jest masakra ile widziałem ukrainek i rosjanek w Egipcie z ciapakami

Gość jola23

polecam poszukać na portalu randkowym takim jak np sexnajuz.pl. z ogłoszeń widać, że mimo nazwy portal przyciąga ''normalnych'' ludzi ;D

Gość kokosz

Polak w UK nie ma szans na normalną dziewczyne, mówie po sobie. Siedze tu (londyn) od 2008 i nikogo normalnego nie znalazlem na dłużej, bo tutejsze panienki to albo ćpunki albo dupodaje na boku, które beda ci mówic słodkie słówka i zapewniac o wspolnej przyszlosci, a dadza du.py na skinienie jakiemus żółtkowi lub ciapakowi. Juz to przerabialem ...

Gość ZawiedzionyRzeczywistoscia
Dnia 30.07.2019 o 20:02, Gość kokosz napisał:

Polak w UK nie ma szans na normalną dziewczyne, mówie po sobie. Siedze tu (londyn) od 2008 i nikogo normalnego nie znalazlem na dłużej, bo tutejsze panienki to albo ćpunki albo dupodaje na boku, które beda ci mówic słodkie słówka i zapewniac o wspolnej przyszlosci, a dadza du.py na skinienie jakiemus żółtkowi lub ciapakowi. Juz to przerabialem ...

Dlatego ja wrocilem do PL.

Wiedzialem, ze jak dluzej tam zostane, to moze i odloze spora kase, ale bedzie mi tam samotnie i nie chce sie mieszac z inna kultura.

Co innego, gdyym tam trafil w wieku 10-20 lat. Pewnie na studia bym poszedl i wtedy inaczje sie mysli, bo jestes mlodszy, otwarty bardziej, itd. Jak juz jedziesz po studiach, z kilkuletnim doswiadczeniu w zawodzie, to troche inaczej to wyglada.

Rowniez chcialm poznac w Polsce Polke, ktora zechcialaby wyjechac, ale to sie nie udalo, wiec po kilku latach sie ewakuwalem z tamtad. Wszyscy w pracy mieli juz rodziny pozakladane, oprocz mnie.

Po powrocie okazalo sie, ze wcale tak latwo nie jest poznac Polke, bo wymagania sie zmienily, lata leca, technologia poszla do gory i mimo, ze wygodniejsze zycie, to coraz wiecej samotnych ludzi jest, co nie potrafia sie sparowac.

Marze o czasach tuz sprzed fejsa, smartfonami, insta i innymi takimi smieciami.

Gość OsiemJeden
44 minuty temu, Gość ZawiedzionyRzeczywistoscia napisał:

Dlatego ja wrocilem do PL.

Wiedzialem, ze jak dluzej tam zostane, to moze i odloze spora kase, ale bedzie mi tam samotnie i nie chce sie mieszac z inna kultura.

Co innego, gdyym tam trafil w wieku 10-20 lat. Pewnie na studia bym poszedl i wtedy inaczje sie mysli, bo jestes mlodszy, otwarty bardziej, itd. Jak juz jedziesz po studiach, z kilkuletnim doswiadczeniu w zawodzie, to troche inaczej to wyglada.

Rowniez chcialm poznac w Polsce Polke, ktora zechcialaby wyjechac, ale to sie nie udalo, wiec po kilku latach sie ewakuwalem z tamtad. Wszyscy w pracy mieli juz rodziny pozakladane, oprocz mnie.

Po powrocie okazalo sie, ze wcale tak latwo nie jest poznac Polke, bo wymagania sie zmienily, lata leca, technologia poszla do gory i mimo, ze wygodniejsze zycie, to coraz wiecej samotnych ludzi jest, co nie potrafia sie sparowac.

Marze o czasach tuz sprzed fejsa, smartfonami, insta i innymi takimi smieciami.

Znajac angielski mozna byc z dziewczyna innej narodosci.W Polsce nie majac pieniedzy tez nie masz szans na odpowiednim poziomie kobiete.Proste.

Gość Onaona
38 minut temu, Gość OsiemJeden napisał:

Znajac angielski mozna byc z dziewczyna innej narodosci.W Polsce nie majac pieniedzy tez nie masz szans na odpowiednim poziomie kobiete.Proste.

Co to znaczy odpowiedni poziom? Miss piękności? Żenada 

Gość OsiemJeden
8 minut temu, Gość Onaona napisał:

Co to znaczy odpowiedni poziom? Miss piękności? Żenada 

Ladne kobiety szukaja facetow z kasa i przystojnych.Nie wiesz na jakim swiecie zyjesz czy sie dopiero urodziles?