Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

____

Nie chcę dziecka i chcę!! Dziwna jestem?

Polecane posty

Mam syna 14m-cy, zawsze mówiłam, mówię i twierdzę, że NIE CHCĘ WIĘCEJ DZIECI (na razie), że może zdecyduje się jak mały będzie miał mniej więcej 5lat. Jednak jak czytam niekóte tematy i piszecie o twardneniu brzuszka, o tym czy to już poród iw końcu o małych maleństwach to zazdroszczę tego i myślę, że jakbym np. teraz wpadła to bym się cieszyła. MAŁO TEGO - szczęśliwa bym była :/ a z drugiej strony NIE CHCĘ chodzić z brzuchem i znów ryzykować późniejszego wyglądu. Ogólnie mi się udało, bo mam wagę 50kg sprzed ciązy, żadnych rozstępów i ciało ogólnie identyczne jak przed ciążą, pomijając biust, który się zmniejszył. Z jednej strony chcę bardzo! Z drugiej KOMPLETNIE NIE przez najbliższe 5 lat. NIE i KONIEC. Hmmm ? :o

Gość upupupupupupuu
Ja miałam dokładnie tak samo i ...mam drugiego synka i nie żałuję,pomyśl nie lepiej teraz przejsc przez to a nie za 5 lat?jak juz zapomnisz jak to było,ja przeszłam to wszystko i mam spokój i bardzo sięc ciesze

Ja mam kota i mi z tym dobrze,moje cialo jest super i o alimenty nie musze walczyc. Kot spi caly dzien nie placze wogole