Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erdadasa

jedna z wad kobiet jest brak intelektualnych pasji

Polecane posty

Gość bez pasji intelektualnych
i jakichkolwiek jestem, mam tylko zainteresowania a pasjonuje mnie jedynie lenistwo

Gość rosołek -
a Twoją brak znajomości zasad ortografii.

Gość a ty jakie masz pasje
założę się, że co byś nie podał znajdę Ci w 5 sekund w googlach kobietę-pasjonatkę tej dziedziny.

ale dlaczego tak najezdzacie na autora...to prawda.... przewaznie jezelis ie pyta kobiete o zainteresowanie to padaja opowiedzi: kino( czyli kiedy ostatnio byla jakims siurkiem na filmie) muzyka( a podoba mis ie najnowszy singiel Iglesiasa) sport( no bo chodzi przeciez codziennie w te i spowrotem do warzywniaka?)

faktycznie autor ma racje. Kobiety nie amja pasji. Zazwyczaj na pytanie czym sie interesujesz odpowiadaja muzyka bo lubia sluchac radia. Dla mnie osoba interesujaca sie muzyka np. gra na basie,na garach ale nie osoba co lubi wlaczyc sobie Eske..

Gość a ty jakie masz pasje
no ale ja chcę poznać pasje mężczyzn, np. autora - tak dla porównania, czy są będą dla mnie takie kosmiczne i czy nie ma czasem żadnej kobiety, która się pasjonuje tym samym.

Gość ddddrrooppssikk
jedzenie paczków przez krolika

Gość warunki to ty se mozesz
ah nie ma to jak facet z pasjami: przesuadywanie w kazdym wolnym czasie w barze (pasja: piwo, mecz,koledzy) albo przesiadywanie przed komputerem w naparzaniu w WoWa (pasja: gry komputerowe) przez te wasze rozbuchane inteligietkie pasje doprawdy mozemy nabawic sie kompleksow.

Gość konieczna jest dla takich
trolli jak autor, rzucajacych haslo i walacych konia czekajac na odpowiedzi

Gość kobieta z wybitną pasją
A moją pasją jest podszywanie się na kafe i co? Łyso? :classic_cool:

Gość marioo8400000000000000
babki slyna ze sa puste jakby nie cycki i pochwa w sumie nie byly by potrzebne .. ale ruchac cos trzeba one dobrze o tym wiedza ... dlatego teraz mamy wysyp dziwek studentek itp. baba musi znac ksiazke kucharska i umiec sprzatac ... moja pasja jest tylko dla mnie .. tej dziwce nic do tego....

Gość marioo8400000000000000
a dodam, że moja pasja jest kolekcjonowanie nakrętek od coca coli znalezionych w koszu pobliskiej biedronki... Mam już ponad 3487 egzemplarzy i buduje z nich we wlasnym garazu replikę krzywej wiezy w Pizie w skali 1:1 :classic_cool:

Gość pasjonatkaka
moja pasją jest hodowanie ozdobnych gołębi mam ponad 150 sztuk i chce wiecej , więcej