Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa

CZY UWAŻACIE ŻE MARYJA BYŁA DZIEWICĄ?

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa

Bo mi się nie chce w to wieżyc ..to piękna historia ale moim zdaniem zmyślona . Przecież ona miała męża dlaczego niby mieli by tego nie zrobić? ludzie są tylko ssakami a żaden samiec bez sexu nie wytrzyma takie jest moje zdanie , a po 2 . dlaczego Jezus albo Bóg nas nie odwiedzają na ziemi ( mogło by to być coś w rodzaju mszy odprawionej przez nich na ziemi)a kiedyś niby tam nawiedzali ziemię zapomnieli o nas ?...... Jeżeli ktoś ma inne zdanie proszę mnie nie obrażać tylko wyjaśnić .

Gość to sciema haha
zeby ludzi od sexy = brudu trzymac z daleka:o

Gość szalona łyżeczka
taaa, była taką dziewicą jak ksieża żyją w celibacie i papież jest nieomylny :O

Heh,w dzisiejszych kurewskich czasach taki mamy punkt widzenia,że nawet celibat jest dla nas nie osiągalny choćby w myślach... Ale ja szczerze i prawdziwie wierzę w prawdziwość tych "pięknych historii". Co do 2...bo to jest nie potrzebne. Teraz wiara w Boga to wiara bez warunkowa. Wierzysz,chodź nie możesz ateiście udowodnić w prawdziwość tej wiary. Gdyby to było namacalne każdy by wierzył w Boga ;)

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
"Teraz wiara w Boga to wiara bez warunkowa. Wierzysz,chodź nie możesz ateiście udowodnić w prawdziwość tej wiary. Gdyby to było namacalne każdy by wierzył w Boga " no ale niby dlaczego każdy miałby nie wierzyć w Boga? Przecież świat byłby wtedy o wiele lepszy i szczęśliwszy a co z krajami 3 świata ? przecież niektórzy z nich (chodzi mi tutaj o plemiona) nie mają pojęcia że był ktoś taki jak Jezus ?dlaczego Bóg nie daje im szansy ? dla MNIE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA :( Nie cieszą mnie już święta , pasterka itd .jak kiedyś bo wiem że to wszystko kłamstwo które ludzie zmyślili sobie przed strachem przed śmiercią każda kultura tak robi :/ np. starożytni grecy , rzymianie , inkowie itd.

Gość co mnie obchodzi jakaś
Maryja? Materacem chcesz być?

Gość This is it.
Maryja jest zawsze dziewica

Gość Lubię to...
No jak urodziła to fizycznie nie była o.O

Gość nisiiikaa
byłaby dziewica gdyby nie ta picza :-)

Gość hgfds
spiertylaj małpo.

Gość twarzzzzzz
dziewicą? może zacznijmy od tego jak to bóg zesłał cudowne plemiki żeby ją zapłodniły :) jaaaaaaaaaaaaaaaasne, a świstak wciąż siedzi zawija te jebane sreberka ;)

Gość vaduz
ooooo taaaaaak

tak była był czysta i nie brudził sie nigdy i nie pocił ani nie podlegał innym cielesnym niedomaganiom kture wszystkie dzieci adama otrzymały wraz z grzechem pierworodnym i miała ta łaskę też ( bo chciała) czuć bul jaki został zadany jej synowi podczas biczowania a później podczas ukrzyżowania sa ludzie Aseksualni Nie kochają się, bo nie czują popędu płciowego i seks nie sprawia im żadnej przyjemności. W Polsce jest ponad pół miliona aseksualnych. Chcą być traktowani na równi z innymi mniejszościami seksualnymi.

na podstawie mistyczne miasto boże Maria z agredy Jezus pochodził z rodu dawidowego wiec miał duza rodzinę a ze żydów nie ma kuzynów to się nazywają bracia dopiero w grecki występuje słowo kuzyn

Gość na kilka miesięcy
ciekawe czy Jezus spuszczał jej się na twarz czy na wzgórke łonowy ?