Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaa_9

Tarot

Polecane posty

Gość Alicjaaaaa_9

Cześć, postanowiłam, że odpowiem na parę pytań. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam. Potrzebuję imion i dat urodzenia. Nie chce mówić o zdrowiu na forum. Odpowiem 3 osobom. :)

Gość osoba 1
Kornelia 1.4.1986 Julia 12.12.1986 kiedy się pobierzemy?:classic_cool:

Gość paulineeeeeeeeeeeeeczka
paulina 18.08.1991 aleksander 20.12.1989 Czy on mnie kocha i czy ten zwiazek ma sens? ;D

Gość This is it.
Tomek 27.04.1982 Kiedy będę miał pracę ?

Gość martyna 19.05.1987
czy będę miała problemy przy obronie pracy licencjackiej?

Gość Eleniiiii
Eliza 12.09.87 -> co u mnie w sprawch sercowych, zmieni sie cos na lepsze?

Gość Alicjaaaaa_9
paulineeeeeeeeeeeeeczka - już patrzę :)

Gość Alicjaaaaa_9
Energia Waszego związku to cyfra 6, a to zdecydowanie realizacja uczuciowa i właśnie jakieś poczucie wspólnoty. Widać, że między Wami jest uczucie, jest to jeszcze rzecz niezbyt ugruntowana w rzeczywistości, dopiero poryw serca. Relacje opisuje giermek pucharów, czyli właście przyciąganie, wzajemne zainteresowanie, romantyzm i uczuciowość. Taka świeża miłość. Co on czuje - wychodzi trochę z pozycji "trochę tak trochę tak", w głowie ma własnie ten caly szereg pozytywynych myśli, zabawę, chęć bycia razem, spędzania razem czasu, to na pewno. Ale też nie pogniewałby się gdyby podobał się większej liczbie pań. W sercu widać, że nie jest to człowiek, który będzie pisał wiersze, tu raczej może coś pokazać niż powiedzieć. Ale właśnie wychodzi mi z pozycji wahania. U Ciebie jest dużo większy potencjał emocjonalny przy czym bardzo silnie widać, że trochę z pozycji króla, czyli na Twoich warunakach. Na przyszłość widzę sporo kłótni, Twoje oczekiwanie na więcej, na zobowiązania i ich brak. W Twoje życie wejdzie ktoś nowy. Inny partner.

Gość Alicjaaaaa_9
Energia Waszego związku to cyfra 6, a to zdecydowanie realizacja uczuciowa i właśnie jakieś poczucie wspólnoty. Widać, że między Wami jest uczucie, jest to jeszcze rzecz niezbyt ugruntowana w rzeczywistości, dopiero poryw serca. Relacje opisuje giermek pucharów, czyli właście przyciąganie, wzajemne zainteresowanie, romantyzm i uczuciowość. Taka świeża miłość. Co on czuje - wychodzi trochę z pozycji "trochę tak trochę tak", w głowie ma własnie ten caly szereg pozytywynych myśli, zabawę, chęć bycia razem, spędzania razem czasu, to na pewno. Ale też nie pogniewałby się gdyby podobał się większej liczbie pań. W sercu widać, że nie jest to człowiek, który będzie pisał wiersze, tu raczej może coś pokazać niż powiedzieć. Ale właśnie wychodzi mi z pozycji wahania. U Ciebie jest dużo większy potencjał emocjonalny przy czym bardzo silnie widać, że trochę z pozycji króla, czyli na Twoich warunakach. Na przyszłość widzę sporo kłótni, Twoje oczekiwanie na więcej, na zobowiązania i ich brak. W Twoje życie wejdzie ktoś nowy. Inny partner.

Gość Kahensei
Poproszę o wróżbę :) Jestem mężatką od 8 lat, jakiś czas temu poznałam dużo młodszego faceta... bardzo miedzy nami zaiskrzyło, ale nie zdecydowałam się na nic więcej, poza flirtem, czego trochę żałuję... teraz On przebywa za granicą, więc kontakt się urwał. Moje pytania: 1. czy uda mi się odnowić z nim kontakt? 2.czy jeszcze tli się w nim jakaś namiętność w stosunku do mojej osoby? 3. czy jeżeli spróbuję nawiązać z Nim kontakt, to mogę liczyć na pozytywną odp. z Jego strony? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986