Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_dziwnow888

czy mozecie oceninic moj temperament?

Polecane posty

Gość kasia_dziwnow888

hej, od razu na wstepie zaznacze,że nigdy tego nie robiłam jeszcze, glownie ze wzgledu wychowania, jak i braku partnera tymczasowego (miejmy nadzieję;)) Chcialabym abyscie sprobowali ocenic moj temperament. Ochotę mam czesto, praktycznie caly czas,najczesciej jednak wieczorem ;] wiadomo-jak kazdy :) Zaspokajam sie srednio raz dziennie, czasami bywaja dni ze wcale,z braku czasu glownie, a czasmi po kilka razy :):PP no i nie wiem co jeszcze dodac? to zapytajcie jak cos waznego..:P nie odrzucaja mnie zadne pomysly lozkowe typu oral i takie tam..

Gość kasia_dziwnow888
20

no to normalne że masz ochotę i jak nie masz partnera to musisz się masturbować.Lepsze to niż wpaść w chorobę lub ciążę z przypadkowym facetem.

Gość ja tez jestem ciekawa czy
chec na mastrurbacje przeklada sie na rzeczywisty temperament seksulany...

Gość arturek86szczecin
mozemy sie poznac... lubie takie

Gość kasia_dziwnow888
no wlasnie to mnie ciekawi, czy ogolnie chec na to i masturbacja przeklada sie na temperament

nie zawsze tak jest u kobiet ,bo czasami masturbują się kobiety nie z powodu seksapilu ,ale z chęci rozładowania stresu.O temperamencie raczej decydują fantazje seksualne

"bo czasami masturbują się kobiety nie z powodu seksapilu" a wiesz, co to jest seksapil?:D

Gość kasia_dziwnow888
mam fantazje. czesto fantazjuje mrr.. no i mam niezbyt grzeczne sny, tyle ze jestem roszke niesmiala na poczatku zawsze znajomosci i ogolnie do ludzi obcych odnosze sie z dystansem.ale jesli chodzi o fantazje to mam ogroooomne :)

no to juz widzisz bezsens swojego zdania?:D zadna kobieta nie mastrurbuje sie z powodu swojej atrakcyjnosci seksulanej, to by bylo chore:o

jeżeli tak to masz temperament seksualny ,ale to nie znaczy że go będziesz miała do końca życia Niewłaściwy partner seksualny potrafi to zniszczyć dokumentnie

Gość kasia_dziwnow888
dziwne to u mnie bo raczej jestem cicha i skromna osoba i za taka tez mnie ludzie uwazaja a co mi w glowie siedzi to ..hohooh :P)

Robicie to zeby zaspokoić siebie a przede wszystkim dla przyjemności. to tylko świadczy, że jesteście zdrowymi kobietami.

Gość kasia_dziwnow888
ale w jakim sensie czeste??? mam 20 lat, ale jak mowie rodzina wpoila mi zasady,ze nie wolno za wczesnie,ze to i tamto bla bla bla ;/// no i aktualnie nie mam partnera i jestem odpowiedzialna z nieznajomym odpada. musi to byc ktos kofo bede bardzo kochala

skromność nie zawsze idą w parze z temperamentem seksualnym.Sa kobiety wulkany "przedsiębiorczości "i w ten sposób ukrywają swoją oziębłość seksualną

Gość kasia_dziwnow888
no mam mam

Bardzo dobrze rodzina ci wpoiła takie zasady. Wyobraź sobie że w wieku 14 lat odczuwasz potrzeby seksualne i idziesz z przypadkowym starszym facetem ,przed którym masz respekt z względu na jego wiek a ty jesteś zupełnie nie gotowa na se.przecież to dla dziewczyny jest normalny gwałt ktory ma ogromny wpływ na jej późniejsze życie erotyczne

Gość kasia_dziwnow888
wiem.nie jestem za to na nich zla:] zreszta wtedy kiedy bede chciala to bede mogla te zasady zlamac :D ale czekam na odpowiedniego, to moja zasada ktorej nie zlamie

I służnie, po co z pierwszym lepszym....i obyś nie czekala wiecznie na tego kochanego.

masz, masz.. ciężko tak sprzed kompa, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że masz. ;)

to nie tak działa jak napisałaś że czekasz na właściwego.Bo zaczniesz za bardzo krytycznie podchodzić do każdego faceta.Po prostu z wiekiem zaczniesz odczuwać potrzebę odbycia stosunku i masturbacja już nie wystarczy

Gość Grzegorz Jeszka
Uuuuuu Kasiu nie wiedzialem.

Gość kasia_dziwnow888
czego nie wiedziales grzesiu?