inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 :D szczęśliwi? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 21, 2009 tak bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_24_ 0 Napisano Grudzień 21, 2009 no pewnie o niczym innym nie marzyłam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heniutekk Napisano Grudzień 21, 2009 Właśnie się obudziłam z popołudniowej drzemki. :D Ciekawa jestem, jak teraz zasnę. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 cała ja :) Malutka_24_-marzenie się spełniło heniutekk---to musisz się czyms zmeczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_24_ 0 Napisano Grudzień 21, 2009 kurcze zeby wszystkie marzenia tak sie spelnialy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małrycyna2 Napisano Grudzień 21, 2009 wolałabym, żeby była 20. Miałabym tę świadomość, że jeszcze mam szanse się wyspać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Malutka...... marzenia.... się zawsze spełniają:D Małrycyna2----- trzeba sie cieszyc zyciem..... jakie by nie bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ciesze sie bardzo,nie moge sie doczekac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 21, 2009 inteligentny a wiesz,ze ostatnie zdanie z Twojej stopki jest bezsensowne? jedno zaprzecza drugiemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 E tam...... mówie jak ja uważam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małrycyna2 Napisano Grudzień 21, 2009 inteligenty, cieszę się życiem. Przeogromnie. Serio. ;) Choć do pełni szczęścia brakuje mi tego... bliżej nieokreślonego czegoś. Ale bark tego czegoś nie powoduje całkowitego nieszczęścia. Nie ukrywam też, że pewnie o 6:30 będę bardzo niezadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 21, 2009 inteligentny skoro jestes takim gorliwym katolikiem, to wiesz,ze wiara w reinkarnacje to grzech? wiec sam sobie zaprzeczasz :) czek dys ałt Wierze w prawdziwego Boga, na której straży stoi pierwsze przykazanie Boże, sprzeciwia się uprawianie czarnej magii, wiara w reinkarnację oraz wykonywanie egzorcyzmów przez osoby niepowołane do tego przez Kościół. "Praktyki te należy potępić tym bardziej wtedy, gdy towarzyszy im intencja zaszkodzenia drugiemu człowiekowi lub uciekanie się do interwencji demonów" (KKK nr 2117). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Grzechem jest wiara w reinkarnację. Chrześcijanin nie może być zwolennikiem reinkarnacji, która jest bardzo mocno rozpowszechniona w religiach Dalekiego Wschodu. Reinkarnacja - polegająca na wędrówce duszy z jednego ciała w drugie, nie wykluczając ciał zwierząt - jest nie do pogodzenia z chrześcijańską ideą zbawienia i wiarą w zmartwychwstanie ciała. ks. Zbigniew Sobolewski, "Nasz Dziennik" 2006-11-10 (fragmenty) Czyli wierzący w reinkarnacje sprzeciwiają się pierwszemu przykazaniu i Prawdy chrześcijańskiej głoszonej i zatwierdzonej przez Kościół = grzech przeciw Duchowi Świętemu Tradycyjnie katechizm katolicki wymienia sześć grzechów przeciw Duchowi Świętemu: l. o łasce Bożej rozpaczać; 2. przeciwko miłosierdziu Bożemu grzeszyć zuchwałością; 3. uznanej prawdzie chrześcijańskiej się sprzeciwiać; 4. bliźniemu łaski Bożej zazdrościć; 5. na zbawienne napomnienia być zatwardziałym; 6. rozmyślnie trwać w niepokucie. A jak wiadmo sam Pan Jezus mówił, że grzech popełniony przeciw Duchowi Świętemu nie będzie przebaczony. Więc jeśli się tego nie odrzuci taki grzech "śmiertelny" się popełni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 21, 2009 widze,ze koledze braklo argumentow najlepiej wtedy przemilczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Grudzień 21, 2009 przecież 7 minut do północy zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zouzza Napisano Grudzień 21, 2009 Taki inteligentny i mądry, a nie wie, jak poprawnie napisać "niecałe" :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Małrycyna :) to poszukaj tego czego ci brakuje :) Czarna_dziura....... każdy wyznaje wiare tak jak chce.... ja właśnie w ten sposób.... by było jakoś po mojej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Już jest północ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znow cos mnie umknelo Napisano Grudzień 22, 2009 dwie po, dupo jalowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 22, 2009 trzy po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Czarna_dziura....... każdy wyznaje wiare tak jak chce.... ja właśnie w ten sposób.... by było jakoś po mojej myśli ale skoro piszesz,ze jestes zarliwym czy tam gorliwym katolikiem to do czegos to zobowiązuje... a na pewno taki katolik uznaje nauke kosciola, ktory wyraznie mowie,ze jest zycie na ziemi - sąd - niebo albo piekło... co innego gdybys napisał,ze jestes wierzacy ale nie zgadzasz sie z nauka koscioła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bławatek29 Napisano Grudzień 22, 2009 Taki inteligentny i mądry, a nie wie, jak poprawnie napisać "niecałe" :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znow cos mnie umknelo Napisano Grudzień 22, 2009 ooo mondry blawatek polonista zawitool:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach