Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SARIN

że ten...

Polecane posty

Gość SARIN

170 cm wzrostu to u faceta już nisi wzrost nieprawdaż ? byłybyście zdolne do bycia z facetem takiego wzrostu ? a może jesteście/byłyście z kimś takim w związku ? jeśli tak to jakie macie pozytywne albo negatywne odczucia z tym związane ? więcej negatywów czy pozytywów ? tylko proszę o szczere odpowiedzi bez zbędnych zmyślań

Gość Małrycyna2
Ja mam 173 cm. Właściwie to wolałabym wyższego. Mój ideał 185 wzwyż ;)

Gość SARIN
ja mam 165 cm a marze o 170 jak to zrobic?

Gość SARIN
ideały nie istnieją(podobno),tak więc mam rozumieć,że nie byłabyś zdolna do bycia z takim facetem ?

Gość vaduz
wzrost, też mi kryterium doboru

no niby to takie płytkie,ale jednak ważne,obserwuję od dłuższego już czasu,że wzięcie mają wyżsi.

Gość Małrycyna2
To jest tak, że w ostatecznie nie decyduje wzrost tylko to, czy ma się coś w głowie, a jeśli już się ma, to mieć tego świadomość i kożystać z tego. Bo bardzo głupio by wyglądał związek kena i barbie, którzy nie dojdą do porozumienia, ponieważ nie dość, że zadecydował penis, to jeszcze dziewczyna przytaknęła.

no wiadomo,zachowanie i charakter odgrywają istotną rolę w poważnych związkach na dłuższy okres czasu lub na stałe,jednak pociąg fizyczny też musi być,nie oszukujmy się.

Gość Małrycyna2
Pociąg fizyczny zależy jest od wielu czynników. Tu uwzględnić mogę wysportowane ciało, umięśnione ramiona, twarz, także zapach, choć to nie fizyczne, w sumie nie znam się. Zresztą, często już to powtarzam...ale, jeszcze raz, osoby które lubimy pociągają nas bardziej i jeszcze bardziej nam się podobają. ot cała prawda.