Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARAKUJA 29

ZOSTALAM NA NOC W SZPITALU

Polecane posty

Gość karro pisze na wrzesniówkach
Wrzesień 2008 . Właśnie przed chwilą sama czytałam i same dobre wieści bo Krzyś nie potrzebuje już respiratora! Trzymam kciuki za tego maluszka! Karro zdrowiej szybko!

Gość mama klaudii
marakuja nie martw sie ja tez musiałam kilka razy leżeć w uk w szpitalu jak byłam z małą nuda straszna ale dałam rade u ciebie to juz poczatek 36 tc. wiec teraz spokojnie :) a miałam napisac ze właśnie miałam zagrozenie pzredwczesnym porodem a przenosiłam 2 tyg. :) i nie dość że wywoływany to jeszcze i tak cc musieli robić

dzekuje dziewczyny za wiadomosci ...martwiłam sie troszke o malenstwo ale miałam przeczucie ze jest dobrze :) dziekuje mama Klaudii u mnie jest 36 i 1 dzien :) jakies 4 dni temu odszedł mi czop i mysle ze nie doczekam do terminu cc na 21 napisz mi kochana jak przezyłas cc tu w uk? bo ja bardzo sie boje :o

Gość a dlaczego
a dlaczego masz miec cc? sa jakies wskazania czy na zadanie bo nie wiem jak to wyglada w uk:) trzymam kciuki i zycze powodzenia, nie martw sie nawet jak teraz urodzisz to nie ma zbyt wielkiego zagrozenia dla dziecka, od ukonczenia 37 tyg nie jest wczesniakim wiec jakbys urodzila teraz to bedzie tylko jakies 2 tyg przed czasem

a dlaczego dziekuje Ci bardzo za miłe słowa,jak juz myslalam ze bede rodziła to był 34 tydz i wtedy starsznie sie bałam jak to bedzie na szczescie dzis zaczynam 37 tydz wiec kilka dni i moge rodzic czy mam wskazania do cc? raczej nie mam konkretnych ostatni moj poród zakonczył sie cc 4 lata temu,teraz mam stan przed cukrzycowy (cukrzyca ciazowa) duze dziecko i duzo wód płodowych sami sie mnie zapytali jak chce rodzic wiec odpowiedziałam ze cc i nikt mi problemów nie robił oj jakbym chciała miec to juz za sobą...