Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednataka

karma/zycie/zwiazki

Polecane posty

Gość takajednataka

Czy wierzycie w karme? Ja po ponad 10 latach nieszczesliwych zwiazkow wierze ze niepowodzi mi sie poprzez to ze przeze mnie 2 malzenstwa zostaly rozbite i te zony mnie przeklnely. Pierwszy zwiazek to facet z dwojgiem dzieci i 15letnim stazem malzenskim- ja bylam wtedy bardzo bardzo glupia. Drugi facet nie powiedzial mi ze ma zone. Powiedzial dopiero po jakims czasie no i ze im sie nie uklada i sie rozwioda. Takze sie rozwiedli bo nas przylapala w lozku. Trzeci zwiazek - zranilam faceta bo rozpoczelam obecny zwiazek jak bylam z tym trzecim i wiem ze on przeze mnie plakal. Teraz ja latam za moim obecnym- zalezy mi na nim a sie boje ze jestem w jakis sposob "przekleta" poprzez osoby ktore zostaly zranione. Tak w ogole to nieszczesliwe zwiazki i w zyciu nigdy mi sie nie ulozylo. Czy ktos czyta na temat karmy- czy ja mam cos zrobic? Wiem ze nigdy bym juz nie zadala sie z kims kto jest w zwiazku. Boje sie natomiast ze moj chlopak mnie zdradzi no bo przeciez jak mi sie ma dobrze ulozyc jak mam taka przeszlosc. Takze czy jest cos co moge zrobic? Czy moge odwrocic "przeklecia"? Czy ja juz odpokutowalam czy jeszcze nie?

Gość gggggggggggggg
.

Gość gggggggggggggg
b

Gość aniwteaniwewte
Absolutnie istnieje karma i darma. Poszukaj w necie, poszukaj tez wsrod znajomych moze profesjonalisty, ktory pomoze Ci "odczarowac" zla magie, jesli taka zaistniala. Ja wlasnie jestem w trakcie. Ustawia sie na wschod, zachod i poludniu garnki z wrzaca woda i lismi eukaliptusa, czekajac az wyparuje woda, skonczy parowac powiedzmy, a Ty twarza na polnoc rozkladasz ramiona (nago) i krecisz dlonmi w gore i dol, ale to b.powazna sprawa, musisz robic z profesjonalista, bo wychodza ciemne energie, to b.trudne, ale ulga, ze szok

Gość uha
zalisz sie czy chwalisz

Gość takajednataka
a jak sie nazywa taki profesjonalista?

Gość z innej planety
Kompletnie mylisz pojecia. To co piszesz pasuje do katolicyzmu a nie do karmy. Karma dziala zupelnie inaczej.