inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ..... bmblondyn i offerma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 a ty mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Oni mnie rozśmieszyli...... bmblondyn pisał o zdradzie przed laty a offerma jechał po nim jak po dzikiej kopyle :) Depeche15------a czym takim? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 zyczliwy wpis na topiku :) niby nic, ale dzisiaj po raz pierwszy polubilam kafe za zyczliwosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xkortekser Napisano Grudzień 22, 2009 dajcie link do tematu, poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 depeche15-----dla miłych osób zawsze staram się byc miły......rozmawialiśmy już kiedyś ze sobą tylko pod innym nickiem wtedy ja byłem :) orange prosze topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4305801&start=60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 moge wiedziec jakim? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj linka do watku Napisano Grudzień 22, 2009 tez sie pociesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 anioł i diabeł w jednym :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 ah :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xkortekser Napisano Grudzień 22, 2009 danka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Pamiętasz ten nick..... bo zamieniliśmy chyba ze sobą tylko z pare zdań...... w tym jedno było na forum ogólnym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 rozmawialismy o karze smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Dosłownie....... troche sobie tam żartowałem :)....... nie mogłem się powstrzymac..... pamietasz to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 pamietam :) hej chwilka, ktos puka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 przyjechali :) kamien z serca mi spadl.... :) oh jak dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 No widzisz..... nie trzeba było się martwic na zapas...... a co tak długo tam robili? jeśli można spytac...... musieli miec jakiś powód że tak późno przyjechali :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 ludzie musieli wyjsc z samochodow i czekac w centrum handlowym, nie bylo zasiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baron de drift vel riff 0 Napisano Grudzień 22, 2009 offerma uprawia orkę na ugorze swoich niepowodzeń stając się świeckim świętym wspina się i wznosi ponad grzechy innych jemu niedostępne jego zapał w wytykaniu grzechów prawdziwych a czasem urojonych jest surogatem przeżyć w życiu realnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Grudzień 22, 2009 LOL..... Sukinsyn,w co Ty grasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 To pewnie zrobili wielkie zakupy na święta?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 baron ty strazniku sprawiedliwosci na kafe dlaczego , pytam sie dosadnie, podszywasz sie pod prawdziwego barona ktory jest postacia orginalna i wyjatkowa? czy nie stac cie na wlasny wizerunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 swiateczne. a ja zostalam w domu zeby sprzatac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baron de drift vel riff 0 Napisano Grudzień 22, 2009 droga depeche jednak się pomyliłaś :D jam jest oryginalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 baron de drift vel riff ------- skąd Ty to wiesz?:P lukasz ------> nic:) depeche15-------> To musisz byc bardzo zmeczona, tyle roboty..... :D...... chyba że traktujesz to jako rozrywke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 komu wierzyc mam w obecnej jakze skomplikowanej i pogmatwanej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 nie, akurat dzisiaj mysle ze zasluzylam na internet. wakacje sa, wyjsc nigdzie nie moge przez pogode poza tym lubie tu czasem wchodzic i sie powymaNdrzac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 najlepiej wierze wyłacznie sobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Grudzień 22, 2009 no najwidocznej. zreszta oba barony sa zabawne, niewazne juz ktory jest prawdziwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Dobranoc depeche15 :) Dobranoc wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach