Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

prezent na gwiazdke dla nastolatka

Polecane posty

co mozna kupis na gwiazdke dla 12 i 7 letniego chłopca? kompletnie nie mam pomysłu, dzieci wszystko mają Pytałam rodziców - mowia ze sami nie wiedza..

najlepiej zapytac dzieci. W mikołaja juz na pewno nie wierzy, a jak sam wybierze prezent na pewno bedzie zadowoly. Okresl tylko górną granicę do której może wybierać. Innym rozwiązaniem są bony na zakupy - wiem ze duze sieci sklepów maja cos takiego, na pewno Empik, Reserved itp...

starszy interesuje się jedynie gra Sims - ale gre kupiłam mu na początku grudnia a teraz co? porazka :( Myślałam nad magnetofonem- takim na płyty cd - taki mały Boombox - dobre by było? Starszy ma wszystko: komputer, aparat, mp4, telefon.. pytałam rodziców ale oni sami nie mają pomysłów a młodszy to maniak gier komputerowch, chciałam mu kupić gierke ale taką przenośną, do ręki, nie wiem jak to się nazywa, jak byłam mała bo były jakieś takie radzieckie wynalazki - wilk łapał jajka, potem klocki, no ale nic z tego nie znalazłam a na takie całkiem nowoczesne cudo za 700zł to mnie nie stac dać na prezent

Gość ccc - to dla mnie
widziałam w Lidlu za 99 przenośną konsole do gier , starszemu proponuję gre , doładowanie do telefonu .......... jak wsio mają to daj po 50 zł i też będzie dobrze :D

Gość kachakrakow31
moze lepiej pieniądze daj !! starszemu z 200zł temu małemu ze 100zł i bedzie git.

gierki szukałam - ale podobno rodzice podchwycili pomysł i kupią młodszemu jakąś gre no qrde nie mam pojęcia co teraz mam kupić - :( w biedronce miały być fajne odtwarzacze na płyte z pilotem i mozliwością podłączenia mp3 - ale to firmy "no name" więc wątpie czy się spodoba

Gość jak rozumiem.........
maja wszystkie najnowsze gadzety kup im jakas gre planszowa ciekawa ksiazke, cos w rodzaju encyklopedii z dziedziny jaka ich interesuje fajny obraz na sciane

problem w tym ze Chłopaków poza komputerem NIC nie interesuje z gier to kupiłam juz im Monopoly, scrable, ryzyko, wygibajtus, jakis statek z pingwinami, spadajace małpki i to wszystko lezy

Gość A kochana
może po jakimś ciuchu, choćby bajerne rękawiczki albo czapka i coś słodkiego? Albo po fajnym kalendarzu, ale jakimś takim z jajem, wiem, niełatwo znaleźć... Albo po prostu zrób im po skarpetce z masą słodyczy i z głowy. Dorzuć po fajnym kubku i będzie :)