Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmddd

Co w zwiazku z wigilia?

Polecane posty

Gość mmmddd

Witam:) Jestem z chłopakiem dwa lata i on nalega zebym na wigilie przyszla do niego . Ja powiedzialm ,ze niestety przyjde. On sie lekko obrazil i cos gadal, ze go nie kocham tip. Ja poprostu uwazam , ze to swieto rodzinne , a z nim moge spedzic caly p1 i 2 dzien swiat:) co zrobic?

Gość mmmddd
nie przyjde *

a nie możesz podzelić tej wigilii :) Troche u chłopaka w domu trochę z rodziną ...

Ja też uważam, że wigilie każdy powinien spędzać ze swoją rodziną, chyba, że jesteście juz zaręczeni, to troche zmienia postać rzeczy.

Idź kobieto! Najesz się pyszności.:)Nie ma czego się wstydzić,a argumenty typu-rodzinne święta to bzdura.Przecież jesteśmy jedną wielką rodziną.

Gość MAGDAAAAAAAAAAAAAAAA
ja z moim chlopakiem jedziemy do niego na 17 a potem o na druga wigilie u mnie na 19

więc można jak sie chce ... Obawiam się że przyczyna nieobecności na wigilii u chłopaka ma zupełnie inne podłoże ;)

Gość a ja spędzę święta
z moim chłopakiem i jego rodziną :) trochę się obawiam bo jeszcze nie znam jego rodziny, ale chce być z nim więc... mus jest :classic_cool:

zależy jakie macie układy z chłopakiem. W jakim jesteście wieku. Jeśli to poważny związek, jesteście dorośli i myslicie o sobie poważnie, to bym poszła trochę tu, trochę tu - razem z chłopakiem. My tak zrobilismy ze swoim mężem obecnym, a miesiąc później byliśmy zaręczeni. Chyba że jesteście jeszcze bardzo młodzi, uczycie się, mieszkacie z rodzicami i nie traktujecie sie poważnie, to rzeczyczywieście nie ma sensu!

Regres to na pewno inne podłoże.Mała się wstydzi.Albo inne licho w Jej czaszce siedzi.Zresztą jak to kobiety,szukają drugiego dna.Chce a nie może,sama nie wiedząc czemu.

bó :D 🖐️ dokładnie jak piszesz , może to być tez w pewnym rodzaju strach ... strach przed rodziną , jak wypadnie ? jak sie zaprezentuje ? o czym będzie rozmawiac z nimi itd , itp

"Bó - Idź kobieto! Najesz się pyszności." a myslisz ze w domu bedzie siedziała głodna albo dostanie niejadalne?... :D

Gość
Ona nie wie jakie życzenia powinna złożyć swojej przyszłej teściowej :P

Gość minusik
ja jestem z chłopakiem trzy lata mamy po 20 i 24 lata mieszkamy osobno i spędzamy wigilie każdy u siebie. nawet jeśli by mi proponował wspólną to i tak bym nie poszła bo nie lubię wigilii!!!

Gość dobrze zrobilas....
Wigilia to czas rodzinny. Do chlopaka moglas pojsc w pierwszy czy drugi dzien swiat. Ale nie na Wigilie.

Wigilia to czas rodzinny." :) :) ;) no pewnie :) A ta dziewczynę co chce zabrac na wigilię to pewnie traktuje jako czasoumilacza :P