Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna idiotka...

opiekowałam się męzem kiedy jeździł na wózku a on romansował z dupą

Polecane posty

Nie, robie kariere gdzie indziej ;) w Policji za malo placa. Ale akurat mam ginekologa w rodzinie i kiedy kilka lat temu szukalam srodkow antykoncepcyjnych, zarowno on, jak i inni lekarze z ktorymi mialam do czynienia twierdzili, ze to srodek leczacy zaburzenia hormonalne, nie antykoncepcyjny. Ale powiedzmy, ze O.K. Wspolczuje meza - jesli istnieje

tu nie o dziecko chodzi. po za tym, facet sie jako partner nie sprawdzil, wiec tym bardziej nie bylby dobrym ojcem. to dziecko to jest tylko wymowka z jego strony. zostaw go tej nowej pani, zachowalas sie jak pozadny czlowiek opiekujac sie nim, jezeli on nie docenia twojego towarzystwa, to jest jego wybor.bedzie ci lepiej bez niego.

Gość totalna idiotka...
no własnie nie o to dziecko chodzi nie z tym człowiekiem, ja sie podświadomie balam z nim zajśc wiec łykałam syf który o dziwo dobrze tolerowałam srodek ten byl czesto zapisywany jako anty-chociaz nim nie jest ale nie w tym rzecz mąż istnieje ciężko obrażony gdyż zadzwonilam do tej panny (jego telefonu-słodko sie przywitała, jakież było jej zdziwienie) poprosiłam ja o znalezienie innego kolegi niezastosowanie się z jej strony do tej porady zaowocuje dla niej kiepsko. choćbym miała dostać zawiasy to nie popuszczę im :-( ciekawe jak sie beda rozumieli na poziomie wydłubywania kupska z dupy (jak długo się leży to są zaparcia) chociaż w filmie von triera pt "królestwo" jest motyw medyczny :-) a ona takk lubi tego rezysera k urwa dopiero teraz robie sie bardzo zła

Gość anka chuliganka
brawo!!! rozwaliłaś mnie :D

Gość Magdaaa8573
totalna idiotka.. równa z ciebie baba! :D weź kurwa olej chuja... pewnie myślał że jak był niepełnosprawny to mozna mu pobłażać i jest usprawiedliwiony z racji swej choroby... gówno prawda bo ja też dożywotnio jestem niepełnosprawna i uważam że ludzie niepełnosprawni to tacy sami jak ludzie zdrowi, tylko że za bardzo skupiają się na swojej dysfunkcji..... faktycznie ciekawe jak ta panna będzie mu rodzyny z dupy wydlubywać :D:D:D

...cd. twoje emocje sa zrozumiale w tej sytuacji. jak sie troche uspokoisz, to radze spojzec na cala te sprawe z innej strony, a mianowicie co to moze oznaczac dla ciebie. on dal ci argumenty do reki, to moze byc dla ciebie '' druga szansa''. staraj sie myslec o plusach tej sytuacji, nie kryj jego zachowania przed ludzmi, badz otwarta, to nie ty powinnas sie wstydzic tylko on.

Gość totalna idiotka...
ha...on juz chodzi calkiem dobrze sie ma ale kurz a twarz wróci na wózek jak ja wpadnę w szał moze to teraz ja wymagam pomocy psychologa ale tego to juz nie widac mężusś sie cacusia do głupiej dupy zaangażowanej w doktorat (żeby to jeszcze z jakijś pożytecznej dziedziny) ja jestem tyko mgr inż :-) kurwa ja pozyczałam pieniądze po ludziach w TYM czasie, zajmowalam się firmą, zmieniałam opatrunki na ropiejącej ranie poperacyjnej, smarowałam mu torbe bo owrzodziala (nie dalo sie go calkiem wykąpac a z rany ropa tam ściekala) załatwiałam rehabilitację... a on sobie kurwa od niej audiobooki pożyczał (tez) i się cacusial z agusią!!!

Faceci są nie wdzięczni z natury. Trzeba było mu tym gównem twarz wytrzeć...

Gość Jola37
Tak się zastanawiam i pojąć nie mogę dlaczego Pannę tę wyzywasz od kurw ( mimo, że nie wiedziała o Tobie ), siebie wyzywasz od idiotek, a na mężusia prawie złego słowa, mimo, że traktuje Cię chamsko i instrumentalnie. Nie dziwię się niektórym facetom, że tak się zachowują, skoro biorą od każdej co najlepsze, kopią je w dupę kiedy im się znudzą i nie ponoszą konsekwencji.

Gość totalna idiotka...
wiedziała o mnie na stronie mojej galerii firmowej są moje zdjęcia (tzn mnie) zachwycała sie ona galeria do mojego męza ponadto umówmy sie ze nawet gdyby slepa byla to widac ze ktos sie sie jednak kolo tego goscia krząta. ponadto on ma 39 lat w tym wieku albo facet jest zonaty-albo nalezy go omijać szerokim lukiem ponadto uzyłam już wobec niego kilku złych słów i tu i osobiście :-( a dla mnie kazda laska czająca sie na żonatego to kurwa ps: mamy dom-tez jest na zdjęciach-podobał jej się ;-(

Mi się wydaję, że włąsnie przez fakt, ze smarowałas mu torbę, wycierałaś gówno itp. stałaś się dla niego aseksualna. 🖐️ Kojarzyłas mu się własnie z tymi czynnościami. Co oczywiscie go nie usprawieldiwa... moje zdanie jest takie, ze krzywdy im robic nie powinnaś, bo ukarzesz tym siebie(zakładam, ze chciałabys i mzrobic cos powaznego). 🖐️ Lepiej po prostu ułożyć sobie życie na nowo. :)🖐️

Gość totalna idiotka...
"okazuje sie ze on ani slowem o mnie nie wspomniał,' tu pisalam o tym ze ani słowem o mnie nie wspomniał bo tak było tzn chodzi mi o to że w mailach które wymieniali on ani słowem nie wspomnial ze sie nim opiekuję, wynikalo z tego że ja jestem ale gdzies unoszę sie nadeta w kontinuum a wszystkoo robi sie samo koło niego o to mi chodziło al e jestem poprostu teraz wściekła i chaotycznie piszę strasznie mnie to zabolało

Gość pprawiczku
wspólne zycie to nie tylko retauracje i zabawy :-( ten facet winien o tym wiedzieć

Gość w góre temat

Gość co za dupek
współczuje autorko! fajna z Ciebie babka, takiego dziada to trzeba by było zostawić.....

Gość syMfonia c++ standard
trzydziestolatka nie masz racji mnie lekarz to przepisał jako srodek anty!! tyle tylko ze brałam krócej i juz rodziłam Diane-35 jest preparatem antyandrogennym o właściwościach antykoncepcyjnych. Przepisywany jest w głównej mierze w leczeniu hirsutyzmu, przy występowaniu wysypki trądzikowej, nadmiernego przetłuszczania się włosów i skóry oraz wypadaniu włosów. Preparat łagodzi także objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego oraz zmniejsza obfitość krwawienia. Działanie antykoncepcyjne realizowane jest poprzez hamowanie owulacji oraz zmianę wydzieliny szyjki macicy. Ze względu na niską tolerancję preparatu, oraz niekorzystny wpływ na organizm kobiety, środek Diane-35 nie jest obecnie przepisywany zdrowym kobietom, pragnącym rozpocząć antykoncepcję hormonalną. Z uwagi na wysoką zawartość syntetycznych hormonów podczas stosowania preparatu istnieje duże ryzyko wystąpienia działań niepożądanych, do których należą: tkliwość, ból i powiększenie piersi, wydzielina z brodawki sutkowej, ból głowy, migrena, zmiany popędu płciowego, zmiany nastroju, nastroje depresyjne, nudności, wymioty, zaburzenia żołądkowo-jelitowe, choroby skóry (np. wysypka, rumień guzowaty, rumień wielopostaciowy), zmiana wydzieliny pochwowej, nietolerancja soczewek kontaktowych, zatrzymanie płynów w organizmie, zmiana masy ciała, reakcje nadwrażliwości, choroba Crohna, wrzodziejące zapalenie okrężnicy, ostuda. Skład: Ethinyestradiolum 0,035mg + Cyproteroni acetas 2,0mg Producent: Schering CA Tagi: tabletki antykoncepcyjne, dwuskladnikowe, hirsutyzm, diane-35, Schering CA,

Gość dhfhhhs
aaaaaaaaaahhahahhahahaha ale usmialem sie e tez na tym swiecie sa takie idiotki.............HAHAHAHAHHA co za debilka i to bezplodny worek na sperme..........zal

Gość oj zal zal
takie gnoje chodza po świecie na pocieszenie dodam ze twoja matka tez była workiem na spermę niestety plodnym