Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammetlikwglowieiniewiemcodale

Nie wiem co robić

Polecane posty

Mój problem polega na tym.. Jestem z dziewczyną już ponad 4 lata, mieszkamy razem od ok 1,5roku. Ja ją ogromnie kocham i jestem pewny, że chciałbym z nią przeżyć całe życie! Ona niedawno zaczęła pracę i tam poznała nowych ludzi, a konkretnie kolegę, który się w niej zakochał, piszą codziennie ze sobą na gg, smsy, piszą o przytulaniu całowaniu itp, że tęsknią za sobą. Ona mu pisze, że nie wiem czy chce z nią być. Dowiedziałem się o tym przypadkowo, gdy nie wyłączyła swojej jednej rozmowy z nim, normalnie bym tego nie czytał gdyby mi w oko nie wpadł wyraz "tęsknie za tobą.." Proszę napiszcie mi co ja mam robić? Nie chcę jej stracić ! Ale też nie chcę żeby była nieszczęśliwa. Myślę, że powinienem się z nim spotkać i pogadać szczerze i spokojnie, powiedzieć mu, żeby o nią dbał itp. A po tym się wyprowadzić ;( Ale nie wiem!! Mam taki mętlik w głowie, że nie daję sobie już sam rady:( Proszę was piszcie ze mną posty, ale bez wygłupów i głupich żartów, bo mnie ta sytuacja męczy i mnie nie śmieszy:(

up

Gość cztery słowa albo i 6
Albo ja, albo on (wariant z 6-zdecyduj się). Później skończ za nią gonić,widywać się z nią i czekaj aż się odezwie.

Ona jest moją wielką miłością.. Chcę z nią porozmawiać o tym, ale nie mam odwagi:( Ja nie wiem jak dam sobie radę bez niej:( Jest najważniejszą osobą w moim życiu.. Myślę, że się wyprowadzę i wyjadę jak najdalej przed siebie :(

ja z nia mieszkam, jak sie nie wyprowadzę to bede widzial ja codziennie. A największy problem tkwi w tym, że nawet nie mam dokąd się wyprowadzić:(

Gość
No i musisz być pewien czego sam chcesz. Piszesz "nie chcę jej stracić" i jednocześnie nie chcesz żeby była nieszczęśliwa. A jeżeli szczęściem dla niej będzie związek z tamtym to pozwolisz jej odejść ??? Chłopie walcz o nią. Taka adoracja ze strony mężczyzny jest atrakcyjna dla wielu kobiet, ale nie zawsze musi to oznaczać koniec związku. Powodzenia :)

Chcę by była szczęśliwa, ale jeżeli moja wyprowadzka będzie jedynym wyjściem to będę musiał ustąpić:( Ja już sam nie wiem jak mam o nią walczyć:( czasami mi się wydaję, że poprostu jestem beznadziejnym facetem:(

ty jesteś normalny? :o zamiast obic mu ryja, jej podbić oko, ty chcesz się z kochasiem twojej dupy spotykać i rozmawiać? :o

Gość Pan Antoni z Kotliny Kłodzkiej
stary działaj, bo Ci ucieknie (z nim)

Gość
"Chcę by była szczęśliwa, ale jeżeli moja wyprowadzka będzie jedynym wyjściem to będę musiał ustąpić" ??? Człowieku o czym ty mówisz? Jeżeli tworzycie związek od 4 lat to chyba możecie szczerze na ten temat porozmawiać jak dwójka dorosłych ludzi.

Ja nie należe do facetów tego typu! Nigdy nie uderzyłem kobiety! i nigdy tego nie zrobię! A to że tamtemu obije ryja to co to mi da?! Nic! Jestem w stanie zrobić wszystko by była szczęśliwa!! Wszystko! A jeżeli ona ma być szczęśliwa z nim! to ja to zaakceptuję i się usunę, nawet kosztem cierpienia

ja pierrdole, co za cipa :o absolutnie tej pannie nie dziwie się, że wali cie w rogi :o

Tyle, że ja o jej znajomości z tym jej kolegą dowiedziałem się przypadkiem, wydaje mi się, że nawet by mi o tym nie powiedziała:( Jestem pewny, że mnie nie zdradzi.. ale czy całowanie można uznać za zdradę?

Siła nigdy nic nie zdziałasz i ja o tym doskonale wiem bo się kiedyś sam na wlasnej skorze przekonalem... Nienawidzę przemocy! więc daruj sobie z takimi komentarzami

Gość
"Ja nie należe do facetów tego typu! Nigdy nie uderzyłem kobiety ! i nigdy tego nie zrobię! A to że tamtemu obije ryja to co to mi da?! Nic!" ODP: ULŻY CI ! Jestem w stanie zrobić wszystko by była szczęśliwa!! Wszystko! A jeżeli ona ma być szczęśliwa z nim! to ja to zaakceptuję i się usunę, nawet kosztem cierpienia" Jasne. To wyprowadź się a na odchodnym zaproponuj, że Twój zastępca może się od zaraz do niej wprowadzić, a Ty uczynisz wszystko aby oni byli szczęśliwi :D

To co ja mam robic??? nie chce robic niczego pochopnie a zadne pomysly juz mi nawet do glowy nie przychodza:(

Autorze szacunek dla Ciebie, napewno świetny z Ciebie facet. Podoba mi sie Twoja dojrzałe podejście do tematu.

Obić ryja to podejście dziecinne, ktore moze było na topie w czasach szkoly. Myślę o tym od samego rana i nie daje mi ta cała sytuacja spokoju :(

Dziękuje Mambo:) ale niestety to mi w niczym nie pomoże:(

Gość
Porozmawiać z nią. I wóz albo przewóz.

Chcę z nią dziś porozmawiać jak wróci z pracy.. Mam jedynie nadzieję, że będzie wobec mnie szczera. Że musiałem akurat teraz zobaczyć tą ich rozmowę;( przed swietami....

Kurrwa, dziewczyna kręci na boku z jakimś fagasem, a ten sie martwi o to, zeby była szczęsliwa :o Facet, masz najeebane :o

Gość autorze bardzo masz
dziwny sposób myślenia. Twoja dziewczyna napisała że Ty nie wiesz czy chcesz z nią być. I faktycznie jak czytam twój post to faktycznie ty nie wiesz czy chcesz z nią być. Zero w tobie jakiegoś zdecydowania, zero jaj. Jakieś takie ciepłe kluchy. Sam nie wiesz czego chcesz. Noamalny facet to by awanturę zrobił dziewczynie, że go zdradza z innm. Innemu by dał wpierdol. A ty chcesz się z nim spotkać i powiedzieć mu chcesz aby była z nim szczęśliwa :O Z drugiej strony piszesz że nie chcesz jej stracić :O Nijak się to nie trzyma kupy co piszesz. W sumie to nie dziwota że dziewczyna ma wątpliwości czy chcesz z nią być. W ogóle nie jestes o nią zazdrosny. Tylko jakieś takie użalanie się nad sobą. Ja nie wiem czy ty masz brak poczucia wartości czy co. Zero woli walki w Tobie.

W pierwszym poscie popelnilem blad. ona jemu pisala ze nie wie czy chce z nim byc. Ona wie ze ja kocham i ze jest moim zyciem. Wiem, że jestem nienormalny, bo normalny facet miałby to wszystko w dupie i by go nawet to nie ruszyło.. Chcę o nią walczyć, ale nie mam pomysłu jak:(

a może jesteś pedalem? :) >>Ona wie ze ja kocham i ze jest moim zyciem. I tu jest twój problem, bo ona ma cie na smyczy, a ty nawet szczeknąć nie potrafisz :o

Bydlak ty chyba nigdy nie byłeś/aś zakochany/a skoro tak twierdzisz.. Niektórzy są idealnym przykładem jak nie można na nikim polegać:(

byłem i jestem, ale jakby jakiś chuuj wyciągną łapę do mojej Dorotki, to bym mu ją uciął przy samej dupie :o A jakby ona miała takie rozkminy jak ma ta twoja, to dostała by kopa w dupe i wilczy bilet. I ona o tym doskonale wie, dlatego jest grzeczna i nie zdradza Pana Bydlaka, oraz nie szuka wrażeń :classic_cool: A ty chłopie, że się tak wyrażę:o, zwyczajnie nie masz szacunku u swojej kobiety, nie masz jaj, jesteś zwykłą męską pizdą 🖐️