Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herz

jak przekonać laskę do trójkąta

Polecane posty

często o tym mówi, fantazjuje podczas seksu, ale w realu nie chce o tym słyszeć. Kiedy o tym mówi, gdy się kochamy, ma odlot

Ma b. mały biust, wiem, że się go bardzo wstydzi - o to cho??!

Gość zaproponuj jej taki
z drugim facetem. powinna sie zgodzic

Gość nie lubie zimy bleeeeeeeeeee
Lecz się !!

wiesz ja nie wiem jak patrza na to inni ale dla mnie no wybacz trojkat to zdrada za zezwoleniem obu stron.kiedys sobie myslalam ze moze by bylo warto przetestowac to a zwlaszcza z 2 facetami ale bedac teraz w zwiazku nie wyobrazam sobie tego...sorry ale moj facet na moich oczach ma sie bzykac z inna typiara albo ona ma mu robic laske??czy moze na mnie i jakiegos goscia ma patrzec moj facet a moze mam innemu laske robic przy nim???no nie nie nie i jeszcze raz nie.,jestem z facetem ktorego kocham on kocha mnie i ten seks powinien byc tylko miedzy nami...

ok, masz rację ale jeśli płaszczyzna już jest inna? pozdr

kobiety a faceci maja inne podejscie zazwyczaj do seksu.kobieta bedaca w zwiazku bedzie miej chetna niz facet w zwiazku do trojkata.bo dla was czesto seks jest zwykla biologia a dla nas "oddaniem sie drugiej osobie" i dlatego dla was zazwyczaj takei cos jest zwykla odmiana w seksie i dlatego latwiej wam zdradzic a pozniej nie zalowac i mowic ze to tylko seks byl

nie prawda, nie mów teraz proszę, że wyjątki potwierdzają reg łę.

sluchaj ja mowie ze zazwyczaj a nie zawsze.zdarzaja sie kobiety ktore nie patrza na uczucia i zdarzaja sie faceci ktorzy na nie patrza a co ty masz zrobic.po pierwsze spytaj sie jej czy mialaby na takie cos ochote.jesli powie nie nie poruszaj juz tego tematu.jesli powie ze tak to powiedz ze chcialbys tez tego sprobowac i podejrzewam ze rozmowa juz sama soe potoczy