Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktos

przykry problem

Polecane posty

Gość wie ktos

dziewczyny macie sposoby na zaparcia, niestey doknal mnie ten nie mily objaw kobiet w ciazy (hemoroidy), w ciazy tego leczyc nie mozna podobna, a po ciazy same znikaja czy sie leczy i jak

Gość cmksnckmasncvksjm
W tv reklamują tabletki na zaparcia nie pamiętam jaką ma nazwę kup go to na pewno Ci przejdzie xenna chyba czy jakoś tak :)

Niezawodne sposoby -kawa (nie wiem, czy pijesz, skoro jesteś w ciąży) -jogurt z otrębami (najlepsze sa takie granulowane z suszoną żurawiną, jabłkiem) -unikanie tłustych, smażonych potraw

Gość zagotuj wode wieczorem
i wycisnij sok z pol cytryny, rano dodaj miodu i wypij na czczo. mnie to pomaga. innym sposobem sa sliwki suszone lub morele. pozdrawiam

Gość wie ktos
kawy nie pijam, jogurtow tez nie jem bo w ciazy cos mi sie odwidzialo i niedobrze mi po nich. ale dzieki bede próbowala nie jesc tlustych i samazonych potraw , i te tabletki zobacze

Gość no to teraz ja
suszone śliwki pomagają na bank! Nie jesz bananów zatwardzają!!

Gość cmksnckmasncvksjm
Na każdego działa co innego, apropo tabletek to zapytaj lekarza albo aptekarkę czy można je jeść w ciąży, chyba są ziołowe więc nie powinny dziecku zaszkodzić, ale zapytać musisz :)

Gość ciekawa kawa
dokladnie! nie bierz tabletek ot tak! lepiej zapytaj

Gość jasmielka
ja tez tak mialam w ciazy,unikaj kawy i herbaty bo one odwadniaja i nasilaja dolegliwosc, polecam kompot z suszonych sliwek i same sliwki potem,a poza tym sa w aptece takie czopki,chyba Glicerini, mozna je brac w ciazy i pomagaja,ja stosowalam

Gość jasmielka
absolutnie zadnych tabletek ci nie wolno brac,nawet tych ziolowych typu xenna,mi lekarka kategorycznie zabronila!

Polecam też więcej ruchu, oczywiście w miarę możliwosci. A mogę wiedzieć który miesiąc? :)

dodawaj zatem otręby do innych potraw, ja właśnie zjadlam jogurt z otrębami i mnie przycisnęło.aaaaaaa!!! a kibelek w pracy zajęty.