Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuyiutyiu

Eksuś dał znak, że żyje.

Polecane posty

Gość iuyiutyiu

Odszedł 3 lata temu do innej, były klotnie, wyzwiska z obu stron. Nie ułożylo mu się z nią a ja caly czas go kocham. Przez te 3 lata pisalam od czasu do czasu "co slychac", "jak sie masz" "wesolych świąt" "pitu pitu" A on byl chyba smiertelnie obrazony i nigdy nie odpisywal. Ale ja wczooraj znów napisalam "Wesolych świąt" i dodalam, że bardzo za nim tesknie. I wiecie co? Odpisal! Jestem w głębkim szoku.

Gość iuyiutyiu
No wlasnie, Łał!

Gość hytyhtyhhbty
mam podobny problem- tylko ze to ja go zostawilam 3 lata temu- zaczelam do niego pisac jakis czas temu i zadko kiedy mi odpisuje ;/ mysle ze sie przelamie!!! juz i tak zostawil dziewczyne z ktora byl- mam nadzieje ze sie zejdziemy- dam mu czas i mysle ze uwierzy ze sie zmienilam a tobie gratuluje- chwytaj byka za rogi i nie daj go sobie odebrac o swoje trzeba walczyc- bo nic z nieba nie spada powodzenia

Gość iuyiutyiu
hytyhtyhhbty Dzięki:) Masz racje o swoje trzeba walczyc. :)

Gość hytyhtyhhbty
oj trzeba :)) ja nadal cie kocha to bedziecie- tylko trzeba czasu.. ja jak tylko odezwalam sie do mojego to od razu zycie zaczal swoje zmieniac- po paru miesiacach zostawil ta swoja iii broni sie ale mysle ze bedzie znowu fajnie. teraz tylko musze mu pokazac ze sie zmienilam i ze juz go nie zostawie- zreszta wtedy bylam mloda i glupia

Gość żałosne jestescie