JoannaJ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Robię testy owulacyjne wczoraj wyszedł pozytywnie tj 15dc. Dziś jest już baaardzo negatywny16dc . Kochałam się z mężem dziś rano czyli 16dc oraz 13 dc. Mierze temperaturę i nie zanotowałam skoku temperatury dziwne trochę.Nie wiem co o tym myśleć spóźniliśmy się? Czy owu jeszcze nie przyszła a test oszukał.... mam już mętlik w głowie . Śluzu już nie ma... z resztą mam problem bo płodny mi się nie pojawił lub ja go nie zauważyłam a brałam wiesiołek... :( już sama nie wiem o co chodzi. Poradźcie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 zapomniałam dodać że ostatni okres miałam 7-12-2009 a cykle są 29 dniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora_ino 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ja również staram sie o dziecko robilam sobie test owulacyjny taki na kropelki moczu miałam dwie kreski czyli pozytywny a pomimo tego nie zaszłam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 a to nie powinny wyjść takiej samej barwy? Ja robię Lh test do zanurzania w moczu i wychodzą dwie kreski ale testowa ma być takiej samej barwy lub mocniejsza od kontrolnej i tak sie stało wczoraj a dziś dupa. A najśmieszniejsze że temperatura ani drgnie. :(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 więc moje pytanie brzmi. Czy owu była? Czy owu dopiero będzie? Czy ze mną jest coś nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania20 0 Napisano Grudzień 22, 2009 słyszałam ze te testy owulacyjne są do niczego moj lekarz mi mówił że trzeba sie starac w dni 12-14 od miesiaczki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Pamiętaj, że test owu łapie pik lh czyli pozytywny wychodzi 12-48 godzi przed owu. Ja zaszłam w pierwszym cyklu starań dzięki testom. Musicie kochać się co drugi dzień, a nie na zawołanie tylko w dni płodne, bo to bez sensu:( a i tak, jeśli trafisz w owu masz 30-40% szans na zaciążenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 dzięki. To jest jakaś masakra. Czasami sobie myśle że macierzyństwo nie jest mi dane.... choć staram się od niedawna...ot takiee mysli przychodzą mi do glowy zupelnie nie proszone :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach