Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sitcomka

Facet 3 lata młodszy - chce czy nie?

Polecane posty

Gość sitcomka

Poznałam faceta 3 lata ode mnie młodszego przez wspólnego kolegę. Widzieliśmy się tylko raz i 3 razy pisaliśmy na gg. Pisaliśmy moze trochę na zasadzie flirtu. Pytał,czy młodszy facet przeszkadzłby mi w relacjach międzyludzkich (do związku) i,ze on nie chciałby młodszej,bo lubi komunikację na jednym poziomie. Napisał na koniec,że dziękuje za rozmowę i,ze chciałby jeszcze dłużej pogadać. Co mam myślec o tym? Jest zainteresowany moją osobą?

Gość kkowal.
Chyba chce cię tylko puknąć.

Gość sitcomka
ha,ha. Dobre :D

Gość sitcomka
Chodzi mi o to,czy inicjować coś,czy poczekac już znowu na jego ruch?

Gość sitcomka
Tak mała,ale chodzi o to,co on sobie myśli. VCzy już można coś wnioskowac?

Gość patrz na
wpis kkowala

Gość kkowal.
puknie cie ....i jeśli mu sie bardzo spodoba to będzie robić to coraz częściej aż Ty będziesz mieć dość i Ci się odechce młodych źrebaków ;p

Fakt, faktem ... sam jestem facetem i tak też sobie czasami wyobrażam znajomość ze starszą dziewczyną. Nie ma szans, żeby na dłużej mieć starszą kobietę. Chyba, że zajdzie wielka chemia i miłość... to co innego. Ale widać, że chłopak nie chce się narzucać. Ja na jego miejscu badałbym Ciebie, czy jesteś mną zainteresowana w delikatny sposób ze względu na starszy wiek. Ale w konsekwencji zapewne myślałbym tylko o jednym. Ale to moje zdanie. Jeżeli nie będzie miejsca na szaleńczą chemię to młody będzie czuł jedynie fascynację i chęć zobaczenia jak to jest... z dojrzalszą itp. itd. Lub może rzeczywiście jest bardziej dojrzały emocjonalnie od rówieśników. Ale to ty musisz już wyczaić. Z drugiej strony co jest złego w pukaniu? Wg mnie to fajne doświadczenie mieć kogoś z kim można być tak bardzo blisko i nie tylko na raz.