dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Wymagania są takie : jak najlepszy aparat i wyświetlacz i jak najmniej pozostałych bajerów, mała, cienka :O ericssony mają fajne aparaty, ale są z tego co widzę przeładowane funkcjonalnością wszelaką, a to ma być taki do zdjęć i do dzwonienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos mi sie obilo o uszy Napisano Grudzień 22, 2009 a moze gazowa ??? :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Grudzień 22, 2009 może to http://www.allegro.pl/item853699855_nowa_x3_2gb_24m_ce_fv22_nokia_polska_red_krk.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 "a moze gazowa" nie będę ryzykować, tych od napisu złapali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos mi sie obilo o uszy Napisano Grudzień 22, 2009 buahahahah....dobra odp !!! ile masz wiosenek dziewico??? o ile wolno..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnom z jasnego nieba 0 Napisano Grudzień 22, 2009 a moze szara komorke? ja bym sie cieszyla z dodatkowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 24, jestem z tych starych dziewic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no co co co no Napisano Grudzień 22, 2009 nokia 6220 classic :P 5mpix ma wszystko gps jest zajebisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ja z szarych też bym się cieszyła, cholera nie ma żadnego telefonu dobry aparat i zero innych bajerów :O już drugi dzień przeglądam allegro i inne strony i nic mi nie wpadło w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motorolllla Napisano Grudzień 22, 2009 motorola ve66 ma zajebisty aparat! i jest elegancka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos mi sie obilo o uszy Napisano Grudzień 22, 2009 dziewica.....tak trzymaj!!!! ktos bedzie mial nagrode!!!! pozdrawiam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 a i jesli chodzi o design to ma być dla feceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Grudzień 22, 2009 nie wstyd ci dziewico, że twój chłop z kutasem po prośbie lata i dziubdzia koleżanki hahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 nie mam chłopa tylko pana blondynie :) różnica nie tylko w nomenklaturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka chuliganka Napisano Grudzień 22, 2009 polecam taką o wymiarach 2x2 z dobra kłódką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 anka , jest to pewien pomysł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Grudzień 22, 2009 no to ten pan jest klasyczną niedorajdą, i nieudacznikiem, by pozwolić na to, dziewczyna w twoim wieku była jeszcze dziewicą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 22, 2009 przekażę mu od Ciebie wyrazy uszanowania :P a teraz spadam rozejrzeć się na mieście za tą komórką, na allegro już raczej nie zdążę zamówić jak zawsze mi pomogliście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach