Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinella

Polka i muzułmanin

Polecane posty

Gość Malwinella

Witam. Pamiętam to jak dziś kiedy pierwszy raz wyjechałam do krajuz muzułmańskiego był to Egipt. Czułam się tam jak królowa, chłopcy się za mną oglądali uśmiechali oraz prawili komplementy. Wróciłam do Polski z wielkim bólem. Kiedy usłyszałam, że znowu jadę do Egiptu (z mamą) to byłam w siódmym niebie. Znowu mogłam się czuć jak pełnowartościowa osoba. I przyszedł czas, że znowu trzeba było wracać. W tym roku natomiast odzwiedziłam Turcje. Mój problem polega na tym, że uwielbiam tamtejszych chłopców. Mimo wszystko, że czytam jakie są ich zachowania, że wiem jak traktują kobiety, że nawet słyszałam i widziałam to na własne oczy ja się poprostu uzależniłam. Cały czas utrzymywałam z nimi kontakt dopóki moi rodzice odkryli wszystkie rozmowy i poprostu zabraniają mi z nimi rozmawiać, wiem że mogę teraz wyjść na jakąś zdesperowaną dziewczynę, ale nie wiem co robić. Cały czas o nich gadam, cały czas próbuje sie z nimi porozumieć, już naprawde nie wiem co robić ! ;(

Gość fasola1
poczekaj na dzieci to zobaczysz jacy to chłopcy..dla nich wtedy kobieta to nie człowiek..w wielu przypadkach..choć zawsze sa wyjątki

Rasistka nie jestem ale trza miec nasrane w deklu, zeby zachwycac sie takimi smierdzielami!🖐️ :classic_cool:

Gość Malwinella
moi rodzice są przeciwni temu, uwazaja ze tu jest moje miejsce, nie wiem co mnie tak w nich zafascynowalo...

ja mam faceta Turka mieszkamy razem przestancie gadac ze oni sa tacy zli.. oczywiscie i tacy sie trafiaja ale to nie powod zeby wrzucac wszystkich do jednego worka!!

Gość fasola1
a dziwisz sie rodzicom ? inna kultura inny swiat nie zawsze jest różowo a ich światopoglądy czesto radykalnie różnią sie od naszych a na razie ty masz fascynacje kultura ..a życie to nie bajka

Gość ula pieknisia
autorka sie podnieca ze miala powodzenie u smierdzieli.moja droga tam to nawet stara babcia z europy ma powodzenie,widzialam na wlasne oczy.

Gość fasola1
do mooniska nikt nie mówi ze wszyscy ale sama powiedz ze wielu niestety takich jest..to często inny swiat niz nasz..wiem to bo moja koleżanka byla z muzułmaninem..lepeij nie wspominać związku..bo była maskara kulturowa i ideowa

Gość Malwinella
moi rodzice nie są rasistami, ale boja sie ze namowia mnie oni na cos zlego, wiem moze takie sprawy wydaja sie wam calkiem dziecinne, ale dla mnie to nie jest smieszne. nie wiem czy nie jestem tu w Polsce tak niedoceniana osoba, ze chcialabym powiazac sowja przyszlosc z tamtymi ludzmi,chociaz nie wydaje mi sie. Mysle ze lezy to gdzies gleboko w mojej psychologicznej stronie rozumowania...

jak mozecie ludzi wyzywac od smierdzieli i brudasow?? wam nie jest przyjemnie jak was od k***w i zlodziei wyzywaja.. podkreslam jeszcze raz NIE WSZYSCY SA TACY SAMI!!

Tam nawet kozy i krowy maja powodzenie:classic_cool: Ameryki nie odkrylas!Jak Ci ktorys spusci porzadny wpierdol to Ci sie odechce!:classic_cool:🖐️

Gość Malwinella
wlasnie chodzi o to że ja to wszystko widze, to jak sa traktowane niektore dziewczyny i to że wszystkie maja tam powodzenie, ale nie dochodzi to do mnie, nie potrafi tego wytlumaczyc .

fasola ja jestem w zwiazku w Turkiem planujemy slub.. to ze nie wyszlo Twojej kolezance nie znaczy ze wszystkim ma nie wyjsc.. moj Turek jest najkochanszym facetem na ziemi i nigdy nie pozwole zeby ktos mowil o nim i jego religii, kulturze czegos zlego.. to jest fakt ze dla takich z kurortow liczy sie tylko zaliczenie nastepnej najlepiej bogatej laski ale podreslam nie wszyscy tacy sa.. czesto ludzie maja skrzywiony obraz wlasnie przez to ze sie naogladali takich i takich.. moj tez tego nie popiera ale w PL tez zdarzaja sie tacy.. swoj inne tepi ale o swoim nie wspomina bo sie wstydzi..

Milcz!To sa brudasy i smierdziele!Jak widze ich na ulicy, to w morde bym najchetnie naplula. Przyjdzie taki smierdziel i mysli, ze mu wszystko wolno.Jedzi do ich kraju a traktuja Cie jak intruza!🖐️

A glupie polki sie zachwycaja, bo spojrzal na nie brudas, ja to kozy jebalo u siebie, to wlasnie jak ktos wyzej napisal, nawet babcia bedzie sie zachwycal🖐️

Stringi z Toba wszystko w porzadku?? bo mi sie wydaje ze masz jakies zaburzenia.. najwyrazniej ktos musial Cie strasznie skrzywdzic.. szkoda mi Ciebie.. ach i nie bede milczec bo Ty tego chcesz.. kim Ty tutaj jestes zeby mi mowic co mam robic?? chyba trafilas na nieodpowiednia osobe!!

Gość to smierdziele czorne
troche pobajerowali autorke,w oczy gleboko spojrzeli.a ona juz odlatuje z wrazenia.mam dla niej rozwiazanie zeby wyksztalcila sie na rezydentke.bedzie miec wtedy smierdzieli pod dostatkiem.

Gość Malwinella
do Stringi Tylko spokojnie, powiedz mi dlaczego tak uwazasz ? jakies doswiadczenia mialas? czy poprostu tak jest bo tak >?

Gość to smierdziele czorne
a ja popieram stringi 100%

Moge pisac co chce, zaden brudas mnie nie skrzywdzil, ale znam taka kretynke jak autorka ktora zyje z takim smierdzielem!Poza tym mieszkam w Wawie i pelno tu tego brudu, tepilabym jak Hitler!🖐️

Stringi ale Ty jestes pusta.. zal mi ludzi Twojego pokroju.. ale kazdy moze miec wlasne zdanie niestety nie kazdy musi je szanowac..

Gość Malwinella
Do stringi Wbrew pozorom nie będę odwzajemniac Twojego wyzywania mnie, bo wiem ze to zle uzaleznienie ale nie moge se poradzic

Nie pozwolilabym takiemu smierdziuchowi dotknac sie nawet palcem. Przyjedzie do czyjegos kraju taki brudas i glosi swoja kulture i religie, jedz do ich i tak rob...🖐️

Gość Malwinella
Moniska masz racje, nie wszyscy są tacy sami, ale co mi z tego skoro moja rdzina nawet nie dopuszcza do siebie takiej mysli, a mama powiedziala ze przez to wszystko juz nigdy nie pojedzie ze mna do tych krajow...

Gość do moniśka
dlaczego w każdym temacie o brudasach się wypowiadasz i wszystkim wmawiasz jaka jesteś szczęśliwa ? jakieś kompleksy ? potrzebujesz akceptacji ?

Malwinella -Co Cie w nich tak niby fascynuje?Czarne wlosy i sniada cera?Czy to ze lubia pierdolic co chodzi i sie rusza?🖐️

Gość Malwinella
Moniska jak najbardziej masz racje ze nie azdy jest taki sam, wiadomo ze sa rozni ludzie, ale co mi z tego jak moja rodzina nawet nie dopuscza takiej mysli, ze moglabym tam wyjechac i wyjsc za maz za jednego z nich, chyba by sie mnie wyrzekli a ja do konca zycia bym zalowala.

Gość eau de source
zacofane polki, wiesniary siedza w tym swoim polskim swiatku i pekaja z dumy bo ich skora jest biala