Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinella

Polka i muzułmanin

Polecane posty

anty czarny kutas wiesz szkoda mi Ciebie.. mowisz ponoc.. wiec nie bede Ci uswiadamiac ze to nie prawda.. jem przy jednym stole z moim facetem i czesto nawet znajomymi jakos nie ma podzialu na kobiety i facetow.. i nie martw sie o mnie nawet moj kot nie je z podlogi!!

mialam Polaka ideala co mnie za slona zupe napier***** wiec nie mowcie mi ze nasze najlepsze..

Gość Malwinella
Jezeli o to chodzi i o mnie to ja nie narzekam na brak toarzystwa w polsce i tak samo zaden polak mnie nie skrzywdzil... Wiem ze da takie osoby ktore uciekaja sie do innych narodow bo ktos tam je skrzywdzil, a ja poprostu sie zafascynowalam, myslslam ze mi przejdzie ale trwa to juz troche i jest zdecydowanie coraz gorzej. Moi rodzice, gdyby mi nie zabronili z nimi gadac to nie wiem co by bylo. Teraz mam zakaz, ale mimo wszystko probuje gdzies z nimi pogadac, tym bardziej ze sa to tylko znajomi z hotelu, zadnych obcych turkow!

Gość karolina z lublina lalalal
mooniska, chyba nie najlepsza z ciebie kucharka:P

roznica polaga na tym ze ja wiem ze mam racje a ze Ty jej nie masz :P wiec popieram Twoje zdanie koniec tej chorej dyskusji :P ja nie ucieklam do innego narodu bo jakis tam polak mnie skrzywdzil poprostu sie zakochalam i jestem kochana.. to tyle :P

hmm az szkoda mi was.. ale to jest ludzka zazdrosc nic ponad to.. Karolinka ja Tobie z serca nie zycze tego co ja mialam w zyciu.. szkoda mi Ciebie..

Gość naturellefree
a ja mieszkam z zydem...

kazdy ma prawo do wyrazania swoich opinii po to jest forum ja bede zawsze mowic o tym ze nie wszyscy Turcy sa tacy jak wy mowicie i ze islam jest zly bo zli sa tylko ludzie ktorzy zle go interpretuja.. zycie najwyrazniej nie dalo wam jeszcze po dupie ale da.. Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy pamietajcie..

alez mooniska... nie musisz sie o mnie przejmowac, ja mam teraz całkiem ok życie dodam, ze własciwie nie bawi mnie to, ze jakis polski niedorozwój cie lał...ale...przeciez sama na to przystalas, moze na krotki okres czasu, ale jednak...

*mną przejmowac i o mnie martwic :D:O

czasami strach i chec zycia jest silniejsza.. kobieta ktorej facet nigdy nie uderzyl nigdy tego nie zrozumie.. ja nie chce od Ciebie wspolczucia bo to bylo i minelo.. dla mnie zycie bylo ciagla szkola przetrwania dopiero teraz znalazlam spokoj i przestalam sie bac.. moze dlatego tak walcze z tymi ktorzy twierdza ze nasze jest najlepsze a innych wyzywaja od brudasow.. moj Turek jest najwspanialszym czlowiekiem pod sloncem i nigdy nie bede sie jego wstydzic!!

w mojej grupie na politechnice był muzułmanin, arab, nie pomnę już skąd, bo nie interesował mnie, ze zrozumiałych względów. Przypominasz mi te smarkate licealistki, co sikały za tymi popaprańcami. Słyszałem ich kłótnie, płaszczenie się przed jakimś ich tam przewodnikiem duchowym, to jest całkiem inna kultura, której my nie rozumiemy i nie akceptujemy, ale to jest twoje życie i sama się przekonasz jacy oni są naprawdę.

w takim razie zycze szczęscia z tym turkiem, nie bede wnikac w wasz zwiazek...co nie zmienia faktu, ze mnie sie nie podoba zachowanie arabka, ktorego poznałam... ide po zakupy swiateczne zaraz :classic_cool:

mi sie wydaje ze nie musisz mnie pouczac.. bo o ich kulturze i religii wiem napewno wiecej niz Ty..

Gość Malwinella
Ja chce to zrobic cialem ale duch mina to nie pozwala i strasznie sie boje...

nie wątpię, na pewno wiesz dużo więcej, bo mnie nie interesowała ta sprawa. Ja ich tylko widziałem , z daleka, bo na politechnice studiowało ich więcej. Widziałem te głupie polskie siksy latające za nimi, jak wściekłe suki. Widziałem jak się zachowują wobec polskich kobiet, a ten z mojej grupy, nie potrafił się dogadać z nikim, zarozumiały szczyl, wprost przeciwnie do Wietnaczyków, a z jednym utrzymuję kontakt do dziś, choć jest w Szwecji.

Moja ex przyjacioleczka tez gadala ze on jest inny od wszystkich!🖐️:D Juz wole zeby mi wpierdolil "swoj" niz jakis brudas turecki czy arabski.:D Droga Monisiu:)Pamietaj, ze i tak bedziesz przez niego wyla, nie ma zadnych wyjatkow, brudas zawsze bedzie brudasem, a jesli chodzi o ich religie, to sami sobie, duzo do niej dodali, wlasnych pogladow ma sie rozumiec🖐️:D I pamietaj, ze nic nie zmienia faktu, ze ten Twoj brudas, pieprzyl kiedys kozy, osly...🖐️:D

hmm moze sprawdz odbyt twojego faceta bo moze sie po latach okazac ze jest ukrytym gejem.. nie bede wiecej ponizac sie do Twojego poziomu zegnam!!

Nawet gdyby tak bylo, wsadzic kootas czlowiekowi w odbyt a kozie czy oslowi to dla mnie wielka roznica!🖐️:D

bardzo zastanawiające jest, w jaki sposób radzą sobie młodzi muzułmanie w kwestiach damsko-męskich. W ich kulturze kobieta musi być dziewicą, pozbawioną łechtaczki, czyli kobieta będąca raczej taka niewpełni kobieta. W jaki sposób radzą sobie ze współżyciem, homoseksualizm , to pewna śmierć, z kobietą, raczej nie za bardzo, bo ona może zostać ukamienowana, doprawdy problematyczna sprawa. A może Budka Suflera, w swojej piosence, o Jolce miała dużo racji z tym autobusem arabów....

Gość Malwinella
ja np ich nie bronie, ale mam problem od ktorego chce sie uwolnic !

Gość normalna osoba 24
pytanie do moniki:w jakim jezyku rozmawiasz ze swoim partnerem???w niemieckim???w jakim panstwie mieszkacie?????to pytanie to tylko zwykla ciekawosc.i co na to rodzice?????

po przeczytaniu autorko, twojego pierwszego postu, muszę powiedzieć, że jesteś tak koszmarnie naiwna, że aż mi żal ciebie. Taki jest ich styl bycia, dla każdego jesteś habibi, a raczej posłuchaj rodziców i przygodę w Egipcie włóż między wspomienia.....bo rodziców może nie będzie stać na prywatnego detektywa, by uratować córkę z muzułmańskiego, czy islamskiego piekła...

Gość tadek wladek
i znowu rutkowski bedzie mial rece pelne roboty.

moniska nie przejmuj sie lepiej sie nie udzielac nie ma sensu Polacy to inny narod rascisci szlo by wymieniac sami chodza brudni ale innych lepiej oceniac od zawsze nas uwazano za brudnychy zlodziei w Uk 50 % polek uprawia prostytucje a mezczyzni pracuja w fabrykach wracaja do domu chleja wodke i tak w kolko.Nie mowie ze wszyscy ale duzy Odsetek kazdy kraj zna swoich. ja mam meza Turka 3 lata i w zyciu reki nie podniosl corke ochrzcilismy po katolicku.Zycze wam szczescia :)

Patinka26 -To nie chodzi o to kto za kogo jest uwazany. Chodzi o ich mentalnosc, oni maja to we krwi od urodzenia i zadna glupia polka tego w nich nie zmieni!🖐️ To co ze ochrzcil dziecko, przyjaciolki dziecko tez jest ochrzczone🖐️ Widziaalm jak potrafi slodzic i zaslepic ja.Poza tym jezdze czasami za granice, widze na ulicach zachowanie brudasow i to mi w zupelnosci wystarczy. A to, ze jest dla Ciebie dobry, kochany...to jest normalne!:classic_cool: Tepe pisdy nie potraficie zrozumiec, ze brudas az do smierci bedzie brudasem, zadna tepa polka nie zmieni jego mentalnosc!Nawet ja se na swoj tepy dekiel chuste zalozy i tak zawsze bedzie dla niego europiejska kurwa! Widzialam jak zmienila swoje poglady moja byla przyjaciolka, nawet mi zaczynala wciskac ta ich ciemnote! Czas pokaze Wam kto ma racje a kto jej nie ma!🖐️

Gość Malwis
Boze,normalnie widac,ze polscy faceci sa zazdrosni bo nie sa tak przyjstojni:D zyje z facetem ktory wyznaje islam i pochodzi z Mauritiusa.Zgadzam sie z niektorymi opiniami,ze ich mentalnosc i kultura sa inne wiem to sama po sobie.Ciagle klocimy sie o to,mamy syna,nie dalam go obrzezac i bede go chrzic.Czasami jego poglady sa bardzo chore.Mialam tez pare przykrych zdarzen i wiem jedno: nigdy nie wyjade na jego wyspe lub zgodze sie na slub.Moge zyc we wolnym zwiazku w kraju gdzie on nie ma prawa nic mi zrobic jak UK.Do tych dziewczyn ktore sa w zwiazku szczesliwe:oby tak bylo zawsze,bo nie twierdze ze kazdy muzulmanin jest zly,ale chcialabym zobaczyc co bedzie jak przyjedzie jednego z nich matka :/ moj facet tez byl kochany i jest kiedy nie ma jego matki lecz gdy tylko ONA sie zjawila w odwiedziny masakra,czulam sie jak niewolnica.Jestem za tym zeby byc tylko i wylacznie we wolnym zwiazku i nie wyjezdzac do kraju meza,zawsze mozna odejsc,po slubie i w obcym kraju ciezko.Jeszcze jedno:przestancie ich nazywac brudasami bo lepsi nic nie jestescie