Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniwteaniwewte

Moj maz mnie dobija

Polecane posty

Gość aniwteaniwewte

Witam, wiem, ze moze moj problem zabrzmi dziwnie, ale wiecej nie moge wytrzymac. Moj maz stale i zaciekle sika do umywalki. Fakt, jest on bardzo wysokim mezczyzna, ale prosze mi powiedziec czy ktoras sie z tym spotkala? On twierdzi, ze nie ma problemu, bo potem puszcza wode ciepla i splukuje, ale nie raz znajduje zolte kropelki (zotle jak malo pije szczegolnie) na obrzezach mojej umywalki, a szczegolnie mam obciach jak kolezanki sa u mnie. Na ogol myje juz twarz w bidecie, bo obrzydza mnie wyobrazac sobie, ze tam gdzie myje swa cere on wklada swoje...przyrodzenie za przeproszeniem. Pomocy!Bo nie moge juz do niego przemowic nijak.

Gość ostra_babka
czy to żarty??

Gość kup mu pod choinkę pisuar

Gość aniwteaniwewte
Nie to nie zarty. a co?

Gość ojciec mojego byłego
też tak robil dziad obrzydliwy bleeeeeeee :( wieprz pozostanie wieprzem...

Gość ania27jkl
a fuuuuuj od teraz zawsze bede robila dokladny obglad jak u kogos bede w gosciach:P masakra w zyciu mi bym tak nie pomyslala, ze faceci moga byc az tak oblesni:O:O:O

Zaproponuj mu, żeby sikał do zlewu, to mu będziesz w tym zlewie myła naczynia i warzywa. Mój też jest bardzo wysoki, ale nawet mu nie przyszło do głowy, żeby nasikać do umywalki. :O

Gość moj tez tak robi
tylko ze sika do zlewu "roboczego",mamy takie pomieszczenie gdzie stoi pralka,zamrazalnik itd.Huj mnie strzela.

Gość aniwteaniwewte
No tak, zawsze zartownisie sie znajda, ale ja prosilam o rade. Z mezem juz: -rozmawialaam -seksilam sie o te siki -robilam awantury -mowilam jego matce (ona nie zdziwiona wcale) -MOWILAM MOJEJ MATCE PRZY NIM (ON NIEZAPERZONY) -rzucalam telefonem -raz wbilam mu widelec w noge (niechcaco) ale powiedzialam, ze za ten zlew Nic nie dziala!

Gość buahhahahahahahahhaDDDD
Dobrze ze nie pije ręką z klopa

mój pies srał do węgla to było gorsze! Czy Twój stary sra do opału? hmmm???? to nie narzekaj!

Gość mój były smarkał do umywalki
jak mył buzię. Obrzydliwość :O

Nie chcę Cię martwić ale większość facetów smarka do ręki jak myje buzie , ja tez to robie jak mam katar, potem tylko się spłukuje ale to nie są przecież szczochy,

Gość aniwteaniwewte
Dla mnie to rownie oblesne, wszelkie wycieki ludzkie, smarki czy siki nie ida do umywalki, ktorej jak sama nazwa wskazuje sluzy do umywania, a nie sikania czy smarkania. Kolejny raz faceci daja d...

Gość smarkał prosto do umywalki
a nie do ręki. Dla mnie to obrzydliwe.

No ale co mam zrobić z tymi smarkami... przecież jak myję zęby i wypluwam to do umywalki to są te same bakterie! PRzewrażliwona jesteś, smarkanie do zlewu jest znośne, potrafiłbym tego nie robić jakby komuś przeszkadzało. Przecież nie zrobiłbym kupy do tej umywalki. A jak chcesz wiedzieć to wielu facetów spuszcza się pod prysznicem i sika do brodzika.

Gość aniwteaniwewte
Wiec teraz mnie dobiles. Nie znalam od tej strony swiata meskiego. Zdecydowanie stane sie lesbijka. Mam dosc, jak widac nie dane mi spopkojnie myc cere w umywalce czy dotykac dlonmi delikatnych scianek mego zlewu....a taki ma ladny kolor. uwielbiam dotykac dlonmi golymi mokrego zlewu, ot taki fetysz

Gość smarkał prosto do umywalki
nos się wydmuchuje w chusteczkę a nie do zlewu.

Według mnie moje smarki są bardziej higieniczne niż Twoje używane majtki po całym dniu, więc dlaczego niby one mogłyby leżeć w zlewie, a moje gile nie? Jak mam okazję to smarkam do papieru i potem wrzucam do muszli, ale jak myję paszczę rano i mi się nazbiera w nosie śluzu to musze wydmuchać a nie będe się pierniczył z jakąś chusteczką jak tak jest łatwiej. Paznokcie obcinamy nad gazetą a nie wrzucamy do zlewu za to. A wy pierdzicie pod kołdrą i nam zazdrościcie bo jesteście małe i nie potrafiłbyście naszczać do zlewu. Ja na miejscu wazych facetów sikałbym przy was do zlewu w kuchni i pierdział pod okapem.

twoj maz to jakis oblesny typek. Umywalka nie jest do szczania. Po to jest sedes. Ja bym go przegonila

a jeszcze lubię sikać do śniegu przed domem i potem jak ktoś idzie to widzi takie żółte zacieki. Ale mnie to wali sikam na wolnym powietrzu bo umiem, a wy nie!

Gość buahahaha
"A wy pierdzicie pod kołdrą i nam zazdrościcie bo jesteście małe i nie potrafiłbyście naszczać do zlewu. " hehe dobre, " jesteście małe"- baaardzo uroczy tekst... i fajny:)

Jedyna rada to zrezygnować z tego zlewu i potraktowac go jak kibel, czyli codziennie wlewaj w niego domestos:O Nie mów że się brzydzisz, bo kibel tez trzeba myc codziennie, więc.... Mąż jak po tylu prośbach nie zrozumiał to juz nie zrozumie...przykre ale prawdziwe...pogódź sie z tym...i podziękuj teściowej za wzorowe wychowanie synka:O:O:O

Gość buahahaha
no my nie umiemy sikać na wolnym powietrzu- zwłaszcza zimą, można przecież wilka złapać. A Wy tylko filuty na wierzch i jazda!

Hihihi sorki tak mi się napisało chciałem wam troszkę dokuczyć, ja wiem że my mężczyźni potrafimy być obleśni i robimy masę rzeczy które są obrzydliwe i niehigieniczne. Sam staram się nad sobą pracować i mam nadzieję, że moja kobieta nie będzie kiedyś na mój temat takich rzeczy pisała:D Myślę ze musicie cierpliwie tłumaczyć i się wydzierać aż faceci załapią:)

Gość frodo11111
ja tez sikam do umywalki, lub do brodzika pod prysznicem i fajnie jest:):):)