Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maławy

jaki mechanizm o tym decyduje ?

Polecane posty

Gość maławy
no u mnie to raczej w garderobie nic zmieniać nie trzeba,na zakupy po nowe ciuchy chodzę często,a do fryzjera,no ćóżżżż jak już mam za długie kłaki to dopiero idę .

Gość mój mąż ma 170 cm
ale przecież nie faceta sobie szukasz tylko dziewczyny? wiekszosc kobiet ma poniżej 170 cm więc masz szeroki wybór :P

Gość mój mąż ma 170 cm
df... wiem że mam szczęście i mówię wam jakie mu ładne dzieci wychodzą buhaha :D:D A najlepsze w tym jest to ze on nawet nie wie jaki jest fajny :P No to jak się ok ubierasz i myjesz zęby to chyba większego problemu nie powinieneś mieć? Może ty złych dziewczyn szukasz?

Gość maławy
no ,ale kobiety to raczej za wysokimi są,na początku tematu pisałem o wynikach wyszukiwania w google,wysokich poza tym więcej jest jak niskich. a z facetami stykam się na codzień na studiach,no i potem pewnie w pracy będę mieć do czynienia...

Gość maławy
zęby myje 2 razy na dzień... ubieram się dobrze... ja w ogóle dziewczyn nie szukam,jest strasznie nieśmiały. poza tym boję się odrzucenia.

Gość mój mąż ma 170 cm
No wiesz jak ktoś daje ogłoszenie w necie to albo jest mega zdesperowany albo postanawia sobie że zażąda niemożliwego :P Lepiej zawyżyć wymagania i potem opuszczać poprzeczkę niż odwrotnie :P

Gość dfhyjrtu
co wy s stym szukaniem, ja nie szukam faceta o okreslonym wzroscie, tylko takiego na widok ktorego chemia zadziala, no i akurat na widok goscia niskiego, on tez nie wie jaki jest fajny, pewnie jego zonka tez go nie docenia :P

Gość maławy
no właściwie macie rację,z tymi ogłoszeniami.

Gość calineczka że hej
maławy, kopnij wszystkie swoje kompleksy w dupe! Powiem teraz mega banał ale co tam jak sam siebie nie zaakceptujesz to jak inni maja to robić? Babki same Ci pisza ze wzrost to nie kłopot, mało tego jak facet ma jaja zna swoja wartość to i bedzie z wyzsza od siebie i nie bedzie widział problemu. Olej to co mysla o Tobie inni z reszta to ze jestes nizszy od swoich kolegów nic nie znaczy a oni pewnie nawet tego nie zauważają, dziewczyny to lubią jak facet ma do siebie dystans i umie sam z siebie zartować anie żalić sie i marudzić!

Gość maławy
no i staram się mieć dystans,nie pokazuję swoich kompleksów w życiu codziennym,jednak czasami mam dość no izakładam np. taki temat tutaj czy gdzie indziej,Internet to mój pocieszycielo-wyżalacz

Gość ławka
sam jestem wysoki(187),ale powodzenia wśród kobiet nie mam,i co ? jednak to nie od tego zależy chyba.

Gość mój mąż ma 170 cm
Maławy lepiej być kogoś poznał i przestał się użalać :P

Gość maławy
łatwo powiedzieć poznał. niby w jaki sposób,dziewczyn się boję(tych które się mi podobają) ponadto jestem nieśmiały i niekomunikatywny,nie potrafię nawiązać tematu,a nie wszystkie dziewczyny są wygadane-najgorsza jest niezręczna cisza...

Gość Ciabata
sama mam 154,więc 170 cm to akurat dla mnie facecik.

Gość maławy
no bo jesteś niska to pasuje Tobie niższy,niestety niewiele jest tak niskich dziewcZyn

Gość stara trąba
jesteś i tyle. nie zalaj winy na wzrost

Gość maławy
gdybym był wysoki nie byłbym starą trąbą

Gość hahasde
boś jest brzydki pewnie w dodatku temu nikogo nie masz,wzrost nie jest przecież żadną wadą.

Gość maławy
nie uważam się za ostatniego paszteta,za Bóg wie jakie bóstwo też nie. nie wiem,może oczekuję zbyt pięknej kobiety dla siebie.

Gość grekZORBA
jeśli jesteś nieatrakcyjny,nie łudź się ,że będziesz kiedykolwiek z kimkolwiek w związku,no chyba,że z jakąś ostatnią paszteciarą.

Gość grekZORBA
to już wolę swoją samotność.

Gość heniaZ
też jestem niska,ale facetów lubię wysokich,lepiej się prezentująwg. mnie.