Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro Będzie Gorzej

marne szanse

Polecane posty

Gość Jutro Będzie Gorzej

pytanie do kobiet 170 cm-to wystarczający wzrost dla mężczyzny ? czy dla Was to za mało ? Są może tutaj niscy mężczyźni,okolice 170 cm( +- 5 cm),którzy mają bądź mieli w swoim życiu stałą partnerkę(taką bardziej na poważnie,na dłuższy okres czasu) ? Są może kobiety,które są lub były z niskimi facetami(okolice 170 cm) w związku ? właśnie w wyszukiwarce google wpisałem frazę :"niskiego faceta" wyszedł bodaj jeden wynik gdzie Pani szukała bardzo niskiego faceta do 155... zaś po wpisaniu frazy"wysokiego faceta"wyskoczyło o wiele więcej propozycji/ofert matrymonialnych wystawionych przez kobiety... dodam ,że mam więcej niż wspomniane 155 cm...(170) dlaczego kobiety właściwie dyskwalifikują niskich facetów ? aż tak źle się prezentujemy ? aż tak źle wglądamy w Waszych oczach ? po liczbach wyników dla słów niskiego faceta a wysokiego faceta można tak wnioskować.

Gość wysoki kolo
hah,nikt nie lubi kurdupli

Gość wysoki kolo
do try walking in my shoes a co oznacza dla Ciebie niski ? ile mieli,mają cm.bo dla niektórych 180 to nadal niski., poza tym na forach wiele osób nie mówi prawdy,pisząc kompletne bzdury,byleby tylko zaspokoić oczekiwania autora. a Ty sama ile masz cm ?

Gość karoshi
170 cm,to normalny wzrost wszyscy faceci powyżej 150 cm ,są w normie. więc w czym problem ?

Gość maławy
w tym,że mimo iż 170 cm to niby normalny wzrost,jednak ciężko z takim wzrostem znaleźć kogokolwiek

Gość mój mąż ma 170 cm
i wszystko jest ok :)

Gość fajna kobietka krk
o facecie nie decyduje wzrost tylko przedsiębiorczość, kreatywność i działanie,,i na tym się skup,, faceci po 30 często mają wzrost w okolicach 175 cm, bo wiesz, w czasach kiedy byli młodzi nie zajadali się tak żywnością nasączoną sterydami,, zresztą stąd to współczesne młode giganty wzrostowe...:)rosną na sterydach:):)

Gość ławka
i lżejsze życie jest.

Gość a ja mam 175cm
wiec facet 170 cm jest dla mnie za niski

Gość maławy
sporo jest kobiet powyżej 170 cm.

Gość hahasde
no bo świat nigdy nie był sprawiedliwy,jedni są piękni i wysocy inni zaś niscy i wstrętni.