Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej Dość dawno rozstałam się z facetem z którym byłam półtora roku. Na początku peszyło mnie to, że byłam od niego starsza 4 lata z czasem mineło. Po drugie studia. On skończył zawodówke mech. Ja po studiach. Po trzecie to, że nie ma żadnej rodziny, wyniósł się jego cytata "z tej patologi" kiedy miał 16 lat i sobie poradził, ale przez to nie mogł się wpasować w moje towarzystwo które uważa się za lepsze. Mineło pół roku, a ja niemoge znaleźć partnera. Każdego porównuje do byłego. Z charakteru, czy ma pazur, w łózku... I tak naprawde nie siegają mu do pięt. Chciałabym spróbować jeszcze raz z nim, on jest w londynie. Rozmowa przez telefon to nie to samo, mam do niego jechać i pogadać?.

Gość letka123
nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki

"nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki" najpierw się dowiedz, co to dokładnie oznacza, a potem syp cytatami :O Nie chodzi o to, żebyś nie odnawiała tej znajoności, ale o to, że musisz mieć świadomość, że ona juz nie będzie dokładnie taka, jak wczesniej, bo jesteście juz po pewnych doświadczeniach, bo błędy Was czegoś na pewno nauczyły, bo każde po rozstaniu poszło swoją drogą i spojrzało z dystansu na to, co Was kiedys łączyło. Jeśli sie zdecydujesz, to musisz w to wejść jak w nowy związek, mimo że z Tym samym mężczyzną

Gość do klaudka
to co twoim zdaniem oznacza ten cytat??

Gość do klaudka
przepraszam miało byc-to powiedzenie